search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 00:25
MENU CLOSE

Μια μπύρα σκέτη… Iron Maiden! (Video)

04.11.2013 10:50
Μια μπύρα σκέτη… Iron Maiden! (Video) - Media

Αμέτρητα λίτρα μπύρας έχουν καταναλωθεί στις συναυλίες των Iron Maiden. Τώρα έφτασε η στιγμή που το διαχρονικό συγκρότημα της μέταλ σκηνής παρουσίασε τη δική του μπύρα.

Αμέτρητα λίτρα μπύρας έχουν καταναλωθεί στις συναυλίες των Iron Maiden. Τώρα έφτασε η στιγμή που το διαχρονικό συγκρότημα της μέταλ σκηνής παρουσίασε τη δική του μπύρα.
 
Οι Iron Maiden κυκλοφορούν πλέον στην αγορά την δική τους μπύρα, υπό την ονομασία Trooper. Ναι, πολύ καλά το καταλάβατε εσείς οι «πιστοί» του συγκροτήματος. Όπως ακριβώς το ομώνυμο single που κυκλοφόρησαν οι Iron Maiden το 1983.
 
Η μπύρα ανήκει στην κατηγορία ale και πρόκειται για μια ιδέα που ανήκει στον τραγουδιστή του συγκροτήματος Μπρους Ντίκινσον, ο οποίος έχει «ανεβάσει» βίντεο στο ίντερνετ για την προώθηση της μπίρας αλλά και για τη διαδικασία με την οποία δημιουργείται στο εργοστάσιο.

 

Παράλληλα, στη διάθεση του κοινού υπάρχει και ειδική ιστοσελίδα για την μπίρα του συγκροτήματος η οποία στην κυριολεξία δεν άντεξε την υψηλή επισκεψιμότητα από τους λάτρεις, και όχι μόνο, των Iron maiden τις πρώτες ημέρες και «έπεσε». 
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 00:21