search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 13:54
MENU CLOSE

Διαβάστε στο Ποντίκι Art που κυκλοφορεί

05.11.2013 22:00
Διαβάστε στο Ποντίκι Art που κυκλοφορεί - Media

Συνέντευξη Αλέκος Συσσοβίτης: «Οι φοβίες μας κάνουν πιο ποιοτικούς στις επιλογές μας».

Συνέντευξη Αλέκος Συσσοβίτης: «Οι φοβίες μας κάνουν πιο ποιοτικούς στις επιλογές μας».

Δελτίο καιρού:
Εκατό χρόνια Αναζήτηση
Ο Τζάρμους και οι πολιτικές αερολογίες.
Ποιος φοβάται τον Μάνο Χατζιδάκι;

Μπαίνοντας στο… πετσί του ρόλου. Η τέχνη θέλει θυσίες. Από αισθητικές μέχρι…γαστρονομικές. Πολλοί διάσημοι ηθοποιοί αναγκάστηκαν να λυσσάξουν στην πείνα για να αποδώσουν έναν ρόλο. Από τον Κρίστιαν Μπέιλ και τον Τόμ Χάνκς, μέχρι τον Μάικλ Φασμπέντερ και την Αν Χαθαγούει. Τελικά όμως, η πείνα φέρνει…δόξα.

Fame … Over. Διάσημα βιντεοπαιχνίδια έχουν βρει τον δρόμο τους στην μεγάλη οθόνη του κινηματογράφου. Ή για την ακρίβεια, εκεί έχασαν τον δρόμο τους. Οι εξαιρέσεις είναι ελάχιστες.

Κισμέτ…. στη ζωή των γυναικών.Το ντοκιμαντέρ «Κισμέτ» της Νίνας –Μαρίας Πασχαλίδου διερευνά την τεράστια επιτυχία των τουρκικών σειρών και τον τρόπο που επηρεάζουν τη ζωή των  γυναικών στην Ελλάδα, τα Βαλκάνια και τον αραβικό κόσμο.

Κέρδος για τον τουρισμό, αλλά όχι για την επιστήμη. Μια ακόμα μεγάλη έκθεση με τίτλο με τίτλο «Οι Ελληνες: Από τον Αγαμέμνονα στον Μέγα Αλέξανδρο» θα ταξιδέψει στο εξωτερικό, στον Καναδά και στις ΗΠΑ. ΚΙ όμως, στην Ελλάδα δε θα πάρουμε ούτε μια μικρή γεύση από τα εκθέματα, όπως συνήθως γίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις.

La Moscheta: ένας έρωτας… φαρσοκωμωδία. 

Στις ταινίες της βδομάδας: «Όλα χάθηκαν», «Gravity»
«Miss Violence», «Εγώ κι εσύ»

Η Δημοκρατία του Yοu tube.

Το άγαλμα που έκλεψε ο Χίτλερ. Το άγαλμα της «Ηρακλειώτισσας» βρέθηκε από τους Γερμανούς στη Θεσσαλονίκη, το φυγάδευσαν στη Γερμανία και από εκεί σε αυστριακό ορυχείο. Επέστρεψε στην Ελλάδα το 1946 σηματοδοτώντας τον πρώτο επαναπατρισμό ελληνικής αρχαιότητας. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 13:54