12/12/2019 15:33:27
6.11.2013 / ΠΟΝΤΙΚΙ ART

Διαβάστε στο Ποντίκι Art που κυκλοφορεί

Διαβάστε στο Ποντίκι Art που κυκλοφορεί - Media
Συνέντευξη Αλέκος Συσσοβίτης: «Οι φοβίες μας κάνουν πιο ποιοτικούς στις επιλογές μας».

Δελτίο καιρού:
Εκατό χρόνια Αναζήτηση
Ο Τζάρμους και οι πολιτικές αερολογίες.
Ποιος φοβάται τον Μάνο Χατζιδάκι;

Μπαίνοντας στο... πετσί του ρόλου. Η τέχνη θέλει θυσίες. Από αισθητικές μέχρι…γαστρονομικές. Πολλοί διάσημοι ηθοποιοί αναγκάστηκαν να λυσσάξουν στην πείνα για να αποδώσουν έναν ρόλο. Από τον Κρίστιαν Μπέιλ και τον Τόμ Χάνκς, μέχρι τον Μάικλ Φασμπέντερ και την Αν Χαθαγούει. Τελικά όμως, η πείνα φέρνει…δόξα.

Fame … Over. Διάσημα βιντεοπαιχνίδια έχουν βρει τον δρόμο τους στην μεγάλη οθόνη του κινηματογράφου. Ή για την ακρίβεια, εκεί έχασαν τον δρόμο τους. Οι εξαιρέσεις είναι ελάχιστες.

Κισμέτ…. στη ζωή των γυναικών.Το ντοκιμαντέρ «Κισμέτ» της Νίνας –Μαρίας Πασχαλίδου διερευνά την τεράστια επιτυχία των τουρκικών σειρών και τον τρόπο που επηρεάζουν τη ζωή των  γυναικών στην Ελλάδα, τα Βαλκάνια και τον αραβικό κόσμο.

Κέρδος για τον τουρισμό, αλλά όχι για την επιστήμη. Μια ακόμα μεγάλη έκθεση με τίτλο με τίτλο «Οι Ελληνες: Από τον Αγαμέμνονα στον Μέγα Αλέξανδρο» θα ταξιδέψει στο εξωτερικό, στον Καναδά και στις ΗΠΑ. ΚΙ όμως, στην Ελλάδα δε θα πάρουμε ούτε μια μικρή γεύση από τα εκθέματα, όπως συνήθως γίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις.

La Moscheta: ένας έρωτας… φαρσοκωμωδία. 

Στις ταινίες της βδομάδας: «Όλα χάθηκαν», «Gravity»
«Miss Violence», «Εγώ κι εσύ»

Η Δημοκρατία του Yοu tube.

Το άγαλμα που έκλεψε ο Χίτλερ. Το άγαλμα της «Ηρακλειώτισσας» βρέθηκε από τους Γερμανούς στη Θεσσαλονίκη, το φυγάδευσαν στη Γερμανία και από εκεί σε αυστριακό ορυχείο. Επέστρεψε στην Ελλάδα το 1946 σηματοδοτώντας τον πρώτο επαναπατρισμό ελληνικής αρχαιότητας. 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.