search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 11:19
MENU CLOSE

Νεκρός ο ένοπλος που άνοιξε πυρ σε εμπορικό κέντρο στο Νιου Τζέρσεϊ (Video)

05.11.2013 07:47
Νεκρός ο ένοπλος που άνοιξε πυρ σε εμπορικό κέντρο στο Νιου Τζέρσεϊ (Video) - Media

Νεκρός βρέθηκε ο ένοπλος που άνοιξε πυρ αργά το βράδυ της Δευτέρας μέσα στο εμπορικό κέντρο Westfield Garden State Plaza στο Νιου Τζέρσεϊ, σκορπίζοντας τον τρόμο σε πελάτες και εργαζομένους, χωρίς να προκαλέσει, ωστόσο, θύματα.

Νεκρός βρέθηκε ο ένοπλος που άνοιξε πυρ αργά το βράδυ της Δευτέρας μέσα στο εμπορικό κέντρο Westfield Garden State Plaza στο Νιου Τζέρσεϊ, σκορπίζοντας τον τρόμο σε πελάτες και εργαζομένους, χωρίς να προκαλέσει, ωστόσο, θύματα.
 
Το πτώμα του βρέθηκε στις 03.20 τα ξημερώματα της Τρίτης (τοπική ώρα) στην πίσω πλευρά του εμπορικού κέντρου και οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι αυτοτραυματίστηκε θανάσιμα με το όπλο του.


 
Νωρίτερα, το τηλεοπτικό δίκτυο CNN, επικαλούμενο αυτόπτες μάρτυρες, είχε μεταδώσει ότι ο ένοπλος πυροβόλησε τις κάμερες ασφαλείας.
 
Χιλιάδες άνθρωποι που βρίσκονταν εκείνη την ώρα στο εμπορικό κέντρο που στεγάζει καταστήματα, σινεμά και εστιατόρια, απομακρύνθηκαν.
 
Νωρίτερα, αυτόπτης μάρτυρας δήλωσε στο CNN ότι άκουσε πολλούς πυροβολισμούς. «Ακούσαμε δύο δυνατά 'μπουμ' …μετά ακουστήκαν πυροβολισμοί και είδα ανθρώπους να τρέχουν».
 
Μία γυναίκα, που ζήτησε από το πρακτορείο Reuters να μην αποκαλύψει σε ποιο κατάστημα κρύβεται, δήλωσε ότι άκουσε πέντε πυροβολισμούς. Φοβούμενη ότι ο ένοπλος βρίσκεται ακόμη στο εμπορικό κέντρο πρόσθεσε: «Δεν ξαναβγήκα».


 
Ο Έντι Κάμαν, εργαζόμενος στο εμπορικό, δήλωσε στο CNN ότι άκουσε έξι με επτά πυροβολισμούς, περίπου στις 9.20, τοπική ώρα. «Άνθρωποι έτρεχαν σαν τρελοί, τότε έκλεισα τις πόρτες μου, έσβησα τα φώτα, τη μουσική και παρέμεινα κρυμμένος στο βάθος του καταστήματός μου», τόνισε, μιλώντας μέσα από το μαγαζί.
 
Άλλη μία εργαζόμενη είπε ότι είδε κάποιον ντυμένο στα μαύρα να μεταφέρει ένα μεγάλο όπλο και να περνά μπροστά από το κατάστημα στο οποίο εργάζεται. Στη συνέχεια, άκουσε δυνατούς κρότους για περίπου 10 λεπτά. «Επικρατούσε ένα χάος. Όλοι έτρεχαν όπου μπορούσαν», δήλωσε η εργαζόμενη.
 
«Ήταν σαν να βλέπεις ταινία τρόμου και ο δολοφόνος να περπατά αργά. Έτσι έμοιαζε το σκηνικό. Ήταν ντυμένος στα ολόμαυρα. Μόλις είδα το όπλο, το έβαλα στα πόδια», πρόσθεσε


 
Το Garden State Plaza ανήκει στον αυστραλιανό όμιλο Westfield και είναι ένα από πέντε γιγάντια εμπορικά κέντρα του Πάραμους, σε απόσταση 30 χιλιομέτρων από την πόλη της Νέας Υόρκης. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 11:18