search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 19:36
MENU CLOSE

Μπογιόπουλος σε Φαήλο: Σαλιαρίζεις και φλερτάρεις με τους ναζί (Video)

05.11.2013 14:57
Μπογιόπουλος σε Φαήλο: Σαλιαρίζεις και φλερτάρεις με τους ναζί (Video)
 - Media

Ότι σαλιαρίζει και φλερτάρει με τους ναζί κατηγόρησε τον σύμβουλο του πρωθυπουργού, Φαήλο Κρανιδιώτη, ο δημοσιογράφος Νίκος Μπογιόπουλος.

Ότι σαλιαρίζει και φλερτάρει με τους ναζί κατηγόρησε τον σύμβουλο του πρωθυπουργού, Φαήλο Κρανιδιώτη, ο δημοσιογράφος Νίκος Μπογιόπουλος.
 
Παρεμβαίνοντας τηλεφωνικά στην εκπομπή «Ενικός», στην οποία μεταξύ άλλων ήταν καλεσμένος και ο Φ. Κρανιδιώτης, ο Νίκος Μπογιόπουλος, βασιζόμενος στην κοινοβουλευτική δράση των μελών του νεοναζιστικού μορφώματος, κατέδειξε την πραγματική φύση της Χρυσής Αυγής ως θερμού υποστηρικτή της ασκούμενης πολιτικής.
 
Ολοκληρώνοντας την παρέμβασή του ο γνωστός δημοσιογράφος σχολίασε ότι «είμαστε λίγοι σε αυτό τον τόπο και το ποιοι σαλιαρίζουν και ποιοι φλερτάρουν με τη Χρυσή Αυγή είναι γνωστό», αναφερόμενος σε άρθρο του Φαήλου Κρανιδιώτη ο οποίος στα τέλη Δεκέμβρη του 2012 έγραφε:
 
«Η Χρυσή Αυγή στην χειρότερη περίπτωση κάνει αντιποίηση αρχής. Ενίοτε πέφτει και καμιά ψιλή», και κατέληγε:
 
«Οι εκατόμβες των μαχαιρωμένων αλλοδαπών υπάρχουν μόνο στην ευφάνταστη και βλακώδη προπαγάνδα της προοδευτικής δημοσιογραφίας».
 
«Αυτοί σαλιαρίζουν και αυτοί φλερτάρουν με τον ναζισμό. Και τα κηρύγματα περί αντιφασισμού αλλού», είπε ο δημοσιογράφος, απευθυνόμενος στον Φαήλο.
 
Ο σύμβουλος του πρωθυπουργού απάντησε με το… πολιτικότατο και πολύ κομψό επιχείρημα, «κι εσύ σαλιάριζες με την γ.γ. του Κόμματος και πήρες κάτι άλλο».
 
Ακολούθως «έστησε στον τοίχο» τον δημοσιογράφο με το… αφοπλιστικό επιχείρημα «εσύ ήξερες πριν από ένα χρόνο ότι θα σκοτώσουν τον Φύσσα;»
 
«Ήξερα πριν από ένα χρόνο ότι είναι ναζί, όπως το ήξερες κ εσύ αλλά σε αντίθεση με εμένα σαλιάριζες με τους ναζί και φλέρταρες με τους ναζί», απάντησε ο Νίκος Μπογιόπουλος, και πρόσθεσε:
 
«Και δεν είσαι απλώς ο Φαήλος Κρανιδιώτης, είσαι ο σύμβουλος του Έλληνα πρωθυπουργού, είσαι φίλος του Σαμαρά κι ως αυτό εγκαλείσαι».
 
Όταν ο Φαήλος «στέρεψε» από τα… ευφυέστατα επιχειρήματα του, επανήλθε στη θεωρία των «δύο άκρων»:
 
«Πες μας για τη βία, την καλή και την κακή που πιστεύεις κι εσύ», είπε απευθυνόμενος στον Νίκο Μπογιόπουλο.
 
Υπερασπίστηκε τέλος συλλήβδην τους οπαδούς του νεοναζιστικού μορφώματος, χαρακτηρίζοντάς τους απογοητευμένος από το πολιτικό σύστημα:
 
«Δε σου κάνω τη χάρη να βρίζω τους ανθρώπους που έχουν απογοητευθεί από το πολιτικό σύστημα».
 
(το βίντεο είναι από το enikos.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 19:36