search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 20:41
MENU CLOSE

Μη χάσετε το «ΠΟΝΤΙΚΙ» που κυκλοφορεί εκτάκτως την Τετάρτη, 6 Νοεμβρίου, μαζί με το «Ποντίκι Art»

05.11.2013 22:00
oldphotosprotoselido_6.11.131383674522.jpg

Το «Ποντίκι» κυκλοφορεί την Τετάρτη, 6 Νοεμβρίου, με πρωτοσέλιδο τίτλο «Αίμα – Ψέμα – Τέλμα» και αναλυτικό – αποκαλυπτικό ρεπορτάζ για τον σκοτεινό πολιτικό ορίζοντα, την αμηχανία και τα σενάρια. Οι δολοφονίες-πονοκέφαλος για κυβέρνηση. Η «σκληρή διαπραγμάτευση» που γίνεται υποταγή, (Σελ. 3,4,7-8)

 
Το «Ποντίκι» κυκλοφορεί την Τετάρτη, 6 Νοεμβρίου, με πρωτοσέλιδο τίτλο «Αίμα -Ψέμα – Τέλμα» και αναλυτικό – αποκαλυπτικό ρεπορτάζ για τον σκοτεινό πολιτικό ορίζοντα, την αμηχανία και τα σενάρια. Οι δολοφονίες-πονοκέφαλος για κυβέρνηση και Χ.Α. Η «σκληρή διαπραγμάτευση» που γίνεται υποταγή, την κυβέρνηση που κλυδωνίζεται και την κοινωνία που βρίσκεται σε απόγνωση. (Σελ. 3,4,7-8)
 
ΛΑΒΡΟΦ – ΤΣΙΠΡΑΣ: Τα αυστηρά μέτρα ασφαλείας στη συνάντηση Τσίπρα – Λαβρόφ δείχνουν τη σπουδαιότητα των συναντήσεων. Τι συζήτησαν. (Σελ. 5)
 
Ν. ΚΑΡΑΒΙΤΗΣ: Ο… «Κύριος Φορολογία» και η σχέση του με τον Στουρνάρα. Πάνω από 25 χρόνια διατηρεί στενούς δεσμούς με το υπουργείο Οικονομικών. (Σελ. 15)
 
ΕΡΕΥΝΑ: Οι φαβέλες της Αθήνας. Σε «αποθήκες» ανθρώπινων ψυχών έχουν μετατραπεί τα κεντρικά πάρκα της Αθήνας. (Σελ 17-19)
 
ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ: Χοντρό μπλόκο σε «Αστέρα» και ΕΥΔΑΠ-ΕΥΔΑΘ. Η απόφαση του υπουργού Πολιτισμού για τον Αστέρα αφήνει στα κρύα του λουτρού το ΤΑΙΠΕΔ και τους επενδυτές. (Σελ. 46, 51)
 
ΜΑΖΙ με το «Π» και το πολιτιστικό ένθετο «ΠΟΝΤΙΚΙ art»: Συνέντευξη:
Αλέκος Συσσοβίτης: «Οι φοβίες μάς κάνουν πιο ποιοτικούς στις επιλογές μας».
Ακόμη: Ο Σουλεϊμάν…πλάθει τις γυναίκες / Το άγαλμα που μας έκλεψε ο Χίτλερ / Η Δημοκρατία του Youtube / Κέρδος για τον τουρισμό, αλλά όχι για την επιστήμη / Μπαίνοντας… στο πετσί του ρόλου.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 20:40