search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 16:28
MENU CLOSE

Video από τη διπλή δολοφονία στο Νέο Ηράκλειο

05.11.2013 18:24
Video από τη διπλή δολοφονία στο Νέο Ηράκλειο - Media

Ένα video της αιματηρής επίθεσης στο Νέο Ηράκλειο,κοντά στα γραφεία της Χρυσής Αυγής, έδωσε στη δημοσιότητα η αστυνομία.

Ένα video της αιματηρής επίθεσης στο Νέο Ηράκλειο, που είχε ως αποτέλεσμα τη δολοφονία των Γιώργου Φουντούλη και Μανώλη Καπελώνη, και τον σοβαρό τραυματισμό του Αλέξανδρου Γέροντα έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής την περασμένη Παρασκευή, έδωσε στη δημοσιότητα η αστυνομία.

Oι δύο δράστες διακρίνονται τη στιγμή που κατεβαίνουν από την μοτοσικλέτα και τρέχουν πυροβολώντας προς τα θύματα. Στη συνέχεια ο ένας πυροβολεί, και γρήγορα επιστρέφουν στη μοτοσικλέτα.
 
Η ΕΛΑΣ παρακαλεί εάν κάποιοι πολίτες γνωρίζουν οτιδήποτε σε σχέση με το οπτικό υλικό ήδη τους δυο δράστες  να επικοινωνήσουν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 1014 και 10414 ή στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) [email protected] της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας.
 
Υπενθυμίζεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.
 
Τη Δευτέρα, η αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα την περιγραφή και πέντε φωτογραφίες ενός από τους καθώς και περιγραφή και φωτογραφίες της δίκυκλης μοτοσικλέτας, που χρησιμοποίησαν οι δράστες

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 16:28