search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 02:21
MENU CLOSE

Ισχυρή νεροποντή στην Αθήνα (Εικόνες)

06.11.2013 06:27
Ισχυρή νεροποντή στην Αθήνα (Εικόνες)  - Media

Κομφούζιο λόγω της ισχυρής νεροποντής στους οδικούς άξονες της Αθήνας. Από την σφοδρή κακοκαιρία, ένα στέγαστρο έπεσε πάνω σε ταξί, κόβοντας τα καλώδια του τρόλεϊ στην Υμηττού. Τα ξημερώματα, νταλίκα «δίπλωσε» στη γέφυρα Ροσινιόλ. 

Κομφούζιο και ταλαιπωρία λόγω της ισχυρής νεροποντής στους οδικούς άξονες της Αθήνας. Από την σφοδρή κακοκαιρία, ένα στέγαστρο έπεσε πάνω σε ένα ταξί, κόβοντας τα καλώδια του τρόλεϊ στην Υμηττού. Τα ξημερώματα νταλίκα «δίπλωσε» στη γέφυρα Ροσινιόλ με αποτέλεσμα να προκληθούν σοβαρά κυκλοφοριακά προβλήματα.

Συγκεκριμένα, πανικός επικράτησε λίγο μετά τις 11 το πρωί στην οδό Υμηττού 255 όταν, λόγω της σφοδρής κακοκαιρίας, ένα στέγαστρο έπεσε στον δρόμο και «προσγειώθηκε» επάνω σε ένα ταξί, κόβοντας τα καλώδια ενός τρόλεϊ. Σύμφωνα με πληροφορίες ένας πολίτης τραυματίστηκε ελαφρά.


 
H Πυροσβεστική Υπηρεσία δέχθηκε περισσότερες από 50 κλήσεις για πτώσεις δέντρων και απομακρύνσεις αντικειμένων.
 
Λόγω πτώσης δέντρου στις γραμμές του μετρό, διακόπηκαν για μεγάλο χρονικό διάστημα τα δρομολόγια από τον σταθμό «Ειρήνη» μέχρι τον σταθμό «Ηράκλειο».

Νωρίτερα, στις 4.30 τα ξημερώματα στην εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας, στο ύψος της γέφυρας Ροσινιόλ, στο ρεύμα προς Πειραιά, νταλίκα δίπλωσε με αποτέλεσμα να προκληθούν σοβαρά κυκλοφοριακά προβλήματα.
 
Απόρροια της ισχυρής νεροποντής που έπληξε την Αθήνα από τις 4 τα ξημερώματα, το βαρύ όχημα δίπλωσε λόγω του νερού και έπεσε στα κιγκλιδώματα στην αρχή της γέφυρας Ροσινιόλ, με αποτέλεσμα δεκάδες κιβώτια με μπουκάλια κρασιού να πέσουν στο οδόστρωμα και να σπάσουν.
 
Η νταλίκα έσπασε ένα κομμάτι από τα κιγκλιδώματα, το οποίο έπεσε στον παράδρομο όμως ευτυχώς εκείνη την ώρα δεν περνούσε κανένα αυτοκίνητο και δεν υπήρξαν τραυματισμοί.
 
Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν να κλείσουν οι δύο από τις τρεις λωρίδες κυκλοφορίας στο ρεύμα καθόδου και να δημιουργηθεί μεγάλο πρόβλημα στην κυκλοφορία.
 
Τελικά λίγο μετά τις επτά οι γερανοί κατάφεραν να απομακρύνουν το όχημα, ωστόσο στο σημείο εξακολουθεί να υπάρχει πρόβλημα καθώς εργάζονται συνεργεία καθαρισμού για να αφαιρέσουν τα σπασμένα γυαλιά και να αποκαταστήσουν την κυκλοφορία.
 
Προβλήματα λόγω της βροχής παρουσιάστηκαν τόσο στην άνοδο της Συγγρού, όσο και στην παραλιακή και στα δύο ρεύματα. Αυξημένη ήταν η κίνηση και στην κάθοδο της Κηφισίας.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:50