search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 16:38
MENU CLOSE

Εκπαιδευτικοί vs Αλληλεγγύη και νικητής θα βγει το… «Ψυχαργώς»

07.11.2013 08:27
Εκπαιδευτικοί vs Αλληλεγγύη και νικητής θα βγει το... «Ψυχαργώς» - Media

Οι προετοιμασίες έχουν ξεκινήσει για τον τρίτο ποδοσφαιρικό αγώνα της Ποδοσφαιρικής Οργάνωσης Πρέβεζας «Η Αλληλεγγύη», έπειτα από δύο πετυχημένες ποδοσφαιρικές εκδηλώσεις,

Οι προετοιμασίες έχουν ξεκινήσει για τον τρίτο ποδοσφαιρικό αγώνα της Ποδοσφαιρικής Οργάνωσης Πρέβεζας «Η Αλληλεγγύη», έπειτα από δύο πετυχημένες ποδοσφαιρικές εκδηλώσεις, με αντιπάλους τους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές του Μύτικα και τους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ Πρέβεζα.
 
Στις 16 Νοεμβρίου 2013 (11π.μ), στο γήπεδο του Μύτικα, η ομάδα του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε. Ν. Πρέβεζας θα αντιμετωπίσει την Π.Ο.Π. «Η Αλληλεγγύη», σε έναν ποδοσφαιρικό αγώνα «ενάντια στο στίγμα που συνοδεύει στην ψυχική διαταραχή».
 
Όλα τα έσοδα του ματς θα διατεθούν για τις ανάγκες των ενοίκων των δομών ψυχοκοινωνικής αποκατάστασης – πρόγραμμα «Ψυχαργώς» στην Πρέβεζα.
Ήδη διατίθενται προσκλήσεις, τόσο από τα μέλη της Αλληλεγγύης, όσο και από τους υπεύθυνους του Ξενώνα «Ψυχαργώς» (τηλ. 2682060251), όπου και μπορείτε να απευθυνθείτε, ενώ προσκλήσεις θα υπάρχουν και στο γήπεδο την ημέρα του αγώνα.
 
Η Π.Ο.Π. «Η Αλληλεγγύη» και οι Εκπαιδευτικοί ευχαριστούν την ομάδα του ΑΟ Μύτικα και τον Σήφη Μπεϊντάρη, για τη φιλοξενία στο γήπεδο του οικισμού, όπως επίσης και τον εντεταλμένο σύμβουλο του Δήμου Πρέβεζας κ. Φραγκούλη για τη βοήθειά του.
 
 Θυμίζουμε το στίγμα της Π.Ο.Π. «Η Αλληλεγγύη»:
 
«Η Κρίση έχει «χτυπήσει» για τα καλά ολόκληρη τη χώρα. Στην Πρέβεζα γινόμαστε μάρτυρες καθημερινά ιστοριών συμπολιτών μας που η ίδια η ζωή, τους έχει γυρίσει την πλάτη! Μια παρέα φίλων στην πόλη μας, ξεκίνησε μία ποδοσφαιρική συλλογικότητα που ονομάζεται Ποδοσφαιρική Οργάνωση Πρέβεζας «Η Αλληλεγγύη».
 
Η «Αλληλεγγύη» διοργανώνει αγώνες ποδοσφαίρου, με σκοπό να δώσει ένα χέρι βοηθείας σε πολίτες της Πρέβεζας, αλλά και σε συνανθρώπους μας που δε στάθηκαν τόσο τυχεροί στη ζωή τους. Οι «παίκτες» της θα δίνουν αγώνες για κοινωνικούς σκοπούς, στέλνοντας το μήνυμα πως ο αθλητισμός ενώνει, το ποδόσφαιρο ενώνει, η μπάλα είναι ανθρωπιά.
 
Η κίνηση αυτή θα «ανοιχθεί» στην κοινωνία της Πρέβεζας για να μαζικοποιηθεί, καθώς η αγάπη για το ποδόσφαιρο είναι και αγάπη για τον ίδιο τον άνθρωπο.
 
Η «Αλληλεγγύη» θα δίνει το χέρι σε όποιον θέλει να σηκωθεί…
Γιατί το ποδόσφαιρο είναι μια θρησκεία χωρίς απίστους…».
 
Πηγή: atpreveza.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 16:38