search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 16:33
MENU CLOSE

Ημερίδες της Interamerican για την υγεία στην περιφέρεια

07.11.2013 16:36
Ημερίδες της Interamerican για την υγεία στην περιφέρεια - Media

Τη στρατηγική τοποθέτησή της στον κρίσιμο τομέα της υγείας, τόσο ασφαλιστικά όσο και με υποδομές παροχής υπηρεσιών, υπογραμμίζει η πρωτοβουλία σειράς ενημερωτικών ημερίδων της INTERAMERICAN στην περιφέρεια, με σκοπό την πληροφόρηση των τοπικών κοινωνιών.

 
Τη στρατηγική τοποθέτησή της στον κρίσιμο τομέα της υγείας, τόσο ασφαλιστικά όσο και με υποδομές παροχής υπηρεσιών, υπογραμμίζει η πρωτοβουλία σειράς ενημερωτικών ημερίδων της INTERAMERICAN στην περιφέρεια, με σκοπό την πληροφόρηση των τοπικών κοινωνιών.
 
Πρόσφατα, διοικητικά στελέχη και ιατροί του συστήματος υγείας παρουσίασαν και στα Καμένα Βούρλα την προσέγγιση από την εταιρεία των σοβαρών ζητημάτων κάλυψης και φροντίδας της υγείας που απασχολούν τους Έλληνες πολίτες σήμερα, καθιστώντας την ασφάλιση υγείας αδήριτη προτεραιότητα.
 
Η εταιρεία, που ανήκει στον Όμιλο Achmea, , αξιοποιεί σε μεγάλο βαθμό την τεχνογνωσία και εμπειρία των μετόχων της στον τομέα της υγείας, έχοντας προβάδισμα στον κλάδο στην ελληνική ασφαλιστική αγορά με ιδιόκτητες υποδομές, ολοκληρωμένο σύστημα πανελλαδικής εμβέλειας και ευρύτατο φάσμα διανομής ασφαλιστικών προγραμμάτων, στοιχεία που αναγνωρίζονται και διεθνώς με τη συμμετοχή της –τη μοναδική από την Ελλάδα- στο International Federation of Health Plans, καθώς και με την προεδρία που ασκεί δια του Γ. Βελιώτη, γενικού διευθυντή ζωής και υγείας, στην Ευρωπαϊκή Ασφαλιστική Επιτροπή Υγείας.
 
Το θέμα της ημερίδας ανέπτυξαν οι Ε. Θωμόπουλος, διευθυντής της Αθηναϊκή Mediclinic, Ν. Μητσακάκης, διευθυντής υπηρεσιών υγείας της εταιρείας και ομάδα ιατρών της κλινικής. Οι ομιλητές επισήμαναν ότι η αύξηση του προσδόκιμου της ζωής φέρνει περισσότερους ασθενείς, νέα τεχνολογία, θεραπείες και φάρμακα και εν τέλει υψηλότερο κόστος υγείας. Συνεπώς, αποκτά μεγαλύτερη σημασία η πρόληψη, η σωστή διαχείριση των νόσων και εύλογα η κατάλληλη ασφαλιστική κάλυψη υγείας. Όπως τόνισαν, σε αυτά τα σημεία που ορίζονται κυρίως στην περιοχή της πρωτοβάθμιας φροντίδας εστιάζει η INTERAMERICAN με το ολοκληρωμένο σύστημα υγείας που έχει οργανώσει, από τις υπηρεσίες ιατρείου μέχρι τη νοσηλεία και το χειρουργείο, ελέγχοντας το κόστος. Την οργανωτική πρωτοβουλία είχε το διοικητικό Γραφείο Πωλήσεων που διευθύνει ο Γ. Γάκης, το οποίο δραστηριοποιείται και στην περιοχή της Φθιώτιδας.
 
Σημειώνεται το πρωτοπόρο για την ελληνική ασφαλιστική αγορά δίκτυο υγείας του συστήματος Medisystem της INTERAMERICAN περιλαμβάνει συνεργασίες με περίπου 1.302 ιατρούς όλως των ειδικοτήτων, 233 διαγνωστικά κέντρα και 17 κλινικές, ενώ υφίσταται πλέον και δίκτυο προασφαλιστικού ελέγχου με 189 ιατρούς και διαγνωστικά κέντρα. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 16:31