search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 06:48
MENU CLOSE

Mαχαίρωσαν γραμματέα του Πρωτοδικείου Αθηνών

08.11.2013 09:46
Mαχαίρωσαν γραμματέα του Πρωτοδικείου Αθηνών - Media

Επίθεση με μαχαίρι δέχθηκε γραμματέας του Πρωτοδικείου Αθηνών, σήμερα το πρωί, στο κτήριο 10 των δικαστηρίων της Ευελπίδων, όπου στεγάζονται τα ανακριτικά γραφεία.

Επίθεση με μαχαίρι δέχθηκε γραμματέας του Πρωτοδικείου Αθηνών, σήμερα το πρωί, στο κτήριο 10 των δικαστηρίων της Ευελπίδων, όπου στεγάζονται τα ανακριτικά γραφεία. Ο δράστης, ο οποίος συνελήφθη, είναι ιρανός υπήκοος.

Η άτυχη γυναίκα οδηγήθηκε στον Ευαγγελισμό και νοσηλεύεται στο θωρακοχειρουργικό τμήμα. Η κατάσταση της υγείας της χαρακτηρίζεται σταθερή.

Ο Δικηγορικός Σύλλογος της Αθήνας εξέφρασε την συμπαράστασή του στους δικαστικούς υπαλλήλους και «σε όλους όσους εργάζονται υπό ιδιαίτερα αντίξοες και επικίνδυνες συνθήκες, προκειμένου, παρά την εγκληματική αδιαφορία της Πολιτείας, η απονομή της Δικαιοσύνης να είναι ακόμα δυνατή».
 
Ο πρόεδρος του Συλλόγου Γιάννης Αδαμόπουλος δήλωσε σχετικά: «Θέτουμε εαυτούς στη διάθεση των αρμοδίων φορέων προκειμένου να συμβάλουμε και εμείς με όποιο τρόπο μπορούμε, όπως άλλωστε διαχρονικά πράττουμε μέχρι σήμερα, στην αποτελεσματική αντιμετώπιση του σοβαρότατου ζητήματος της ασφάλειας αλλά και όλων των πρακτικών προβλημάτων που ταλανίζουν το σύστημα απονομής της Δικαιοσύνης και δυσχεραίνουν την άσκηση των καθηκόντων όλων όσων εμπλέκονται καθημερινά με αυτό».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 06:46