search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 15:42
MENU CLOSE

Συναυλία για τα 120 του Ζωγράφειου Λυκείου Κωνσταντινούπολης από την Ευανθία Ρεμπούτσικα

08.11.2013 18:22
Συναυλία για τα 120 του Ζωγράφειου Λυκείου Κωνσταντινούπολης από την Ευανθία Ρεμπούτσικα - Media

Με μία μοναδική συναυλία της Ευανθίας Ρεμπούτσικα, μεταξύ άλλων σημαντικών εκδηλώσεων, θα γιορτάσει το Ζωγράφειο Λύκειο, το ιστορικό σχολείο της Κοινότητας Σταυροδρομίου  της Κωνσταντινούπολης, τα 120 χρόνια λειτουργίας και προσφοράς του στην Παιδεία και τον πολιτισμό.

Με μία μοναδική συναυλία της Ευανθίας Ρεμπούτσικα, μεταξύ άλλων σημαντικών εκδηλώσεων, θα γιορτάσει το Ζωγράφειο Λύκειο, το ιστορικό σχολείο της Κοινότητας Σταυροδρομίου  της Κωνσταντινούπολης, τα 120 χρόνια λειτουργίας και προσφοράς του στην Παιδεία και τον πολιτισμό.
 
 Η συναυλία,  η οποία τελείται υπό την αιγίδα του Οικουμενικού Πατριαρχείου, θα πραγματοποιηθεί  την Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2013, στις 19.00  στην αίθουσα τελετών «Δημήτριος Φραγκόπουλος» του Ζωγραφείου.
 
Στη συναυλία θα πάρει μέρος η χορωδία του Ζωγραφείου –Λυκείου, η ορχήστρα και η χορωδία των Εκπαιδευτηρίων Μαντουλίδη και η χορωδία «Εν Δυνάμει».
 
 
Οι εκδηλώσεις για τον εορτασμό των 120 χρόνων θα πραγματοποιηθούν από την Τετάρτη 20 έως την Παρασκευή 22 Νοεμβρίου.
Αναλυτικά το πρόγραμμα των εκδηλώσεων για τον εορτασμό των 120 χρόνων  έχει ως εξής:
 
Τετάρτη, 20 Νοεμβρίου 2013
 
16.30: Πανηγυρικός Εσπερινός στον Ιερό Ναό των Εισοδίων της Παναγίας, Πέρα.
19.00: 120 Χρόνια Ζωγράφειο. Συναυλία της Ευανθίας Ρεμπούτσικα υπό την αιγίδα του Οικουμενικού Πατριαρχείου, με τη χορωδία του Ζωγραφείου, τη χορωδία και την ορχήστρα των Εκπαιδευτηρίων Μαντουλίδη και τη χορωδία «Εν Δυνάμει», στην Αίθουσα Τελετών «Δημήτριος Φραγκόπουλος» της Σχολής.
 
Πέμπτη, 21 Νοεμβρίου 2013
 
10.00: Πατριαρχική Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό των Εισοδίων της Παναγίας, Πέρα.
 
12.45: Καλωσόρισμα και συνάντηση αποφοίτων του 1963 καθώς και φίλων του Ζωγραφείου στην Αίθουσα Τελετών «Δημήτριος Φραγκόπουλος» της Σχολής. Απονομή αναμνηστικών και πτυχίων.
14.00: Δεξίωση στον τελευταίο όροφο.
 
Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου 2013
 
09.30: Τρισάγιο υπέρ αναπαύσεως της ψυχής του αείμνηστου Ιδρυτή της Σχολής Χρηστάκη Ζωγράφου, των αείμνηστων  ευεργετών, δωρητών,  ιδρυτών, λυκειαρχών, διευθυντών, καθηγητών, επιμελητών, γραμματέων, μαθητών και φίλων του Ζωγραφείου, στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος, Ταξίμ.

Το Ζωγράφειο Λύκειο ή Ζωγράφειο Γυμνάσιο-Λύκειο και επίσημα Ζωγράφειον Λύκειον ή Ζωγράφειον Γυμνάσιον-Λύκειον, (τουρκικά: Özel Zoğrafyon Rum Lisesi) είναι ένα από τα λίγα εναπομείναντα ελληνικά εκπαιδευτικά ιδρύματα που λειτουργούν στην Κωνσταντινούπολη.
 
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 15:42