search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 17:24
MENU CLOSE

Δένδιας: «Καταπολεμήθηκε η δημοκρ…» (Video)

08.11.2013 18:59
Δένδιας: «Καταπολεμήθηκε η δημοκρ...» (Video) - Media

«Γλώσσα λανθάνουσα αλήθεια λέει». Και όταν ο ίδιος ο Νίκος Δένδιας λέει ότι «καταπολεμήθηκε η δημοκρ…» κάτι παραπάνω πρέπει να ξέρει.

 
«Γλώσσα λανθάνουσα αλήθεια λέει».  Και όταν ο ίδιος ο Νίκος Δένδιας λέει ότι «καταπολεμήθηκε η δημοκρ…» κάτι παραπάνω πρέπει να ξέρει.
 
Συγκεκριμένα, τοποθετούμενος στη Βουλή για την πρόταση μομφής που κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ, ο υπουργός Δημόσιας Τάξης αναφέρθηκε στις «επιτυχίες» της κυβέρνησης στον τομέα της αστυνόμευσης και της καταστολής.
 
Αφού αναφέρθηκε στους μετανάστες, τη Βίλα Αμαλίας, το πανεπιστημιακό άσυλο, τους Ρομά και τις Σκουριές, που όλοι τον τελευταίο ενάμιση χρόνο αντιμετώπισαν την «σιδερένια φτέρνα» της καταστολής, θέλησε να μιλήσει για την αντιμετώπιση της τρομοκρατίας, φέρνοντας το παράδειγμα του Βελβεντού Κοζάνης.
 
Ωστόσο μπερδεύτηκε και αντί για «καταπολεμήθηκε η τρομοκρατία» είπε «καταπολεμήθηκε η δημοκρ…».
 
Βέβαια κατάλαβε γρήγορα το λάθος και δεν ολοκλήρωσε την φράση του. 

Δείτε το σχετικό απόσπασμα, στο λεπτό 03:10
Το βίντεο είναι από το enikos.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 17:21