search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 22:31
MENU CLOSE

Στη Βουλή νυχτιάτικα ο Σαμαράς

09.11.2013 10:47
Στη Βουλή νυχτιάτικα ο Σαμαράς - Media

Οι ανάγκες  της επικοινωνιακής μάχης, οδήγησαν χθες αργά το βράδυ τα κουρασμένα βήματα του πρωθυπουργού Α. Σαμαρά στη Βουλή.

Οι ανάγκες  της επικοινωνιακής μάχης, οδήγησαν χθες αργά το βράδυ τα κουρασμένα βήματα του πρωθυπουργού Α. Σαμαρά στη Βουλή.

Καθιστός με μια παρέα λιγοστών συνεργατών του  στο καφενείο, δεν άργησε να γίνει  γρήγορα αντιληπτός και να συγκεντρώσει το ενδιαφέρον των κοινοβουλευτικών συντακτών.

«Δεν ήρθα για να δώσω συνέντευξη τύπου, αλλά για να κάνουμε μια χαλαρή κουβέντα…»ξεκαθάρισε εξαρχής, βλέποντας τις ερωτήσεις να πέφτουν βροχή και, συνάμα επισημαίνοντας ότι η δημοσιογραφική περιγραφή πρέπει να κινηθεί στα όρια της δεοντολογίας. Πρόλαβε πάντως να πει, ότι αιφνιδιάστηκε και ο ίδιος από την κίνηση του Α. Τσίπρα που ήρθε σε μια στιγμή κρίσιμων διαπραγματεύσεων με την τρόϊκα και συμπλήρωσε ότι αυτή, δηλητηριάζει το πολιτικό κλίμα.

Χωρίς να επεκταθεί  περισσότερο, στο καυτό θέμα του  φόρου ακινήτων που έχει κόψει  στα δυό την γαλάζια Κοινοβουλευτική  Ομάδα, περιορίστηκε να αναφέρει αόριστα πως «θα είναι πιο δίκαιος» και συμπλήρωσε στο ίδιο μήκος πως δεν θα ληφθούν δημοσιονομικά μέτρα, όπως αυτά που ακούγονται και γράφονται…

Βέβαια κανείς δεν έγινε σοφότερος ακούγοντάς τον να λέει πως οι δανειστές κάνουν την δουλειά τους και εμείς την δική μας ως δανειζόμενοι, ώστε να βγούμε από τη μέγγενη αναγνωρίζοντας την ίδια στιγμή, ότι δικαιώματα δίνει κανείς μόνο όταν δεν πετυχαίνει τους στόχους του.

Για αλλαγή πολιτικής, ούτε λόγος…

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 22:28