search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 00:23
MENU CLOSE

Ίτε παίδες Ελλήνων!…

10.11.2013 20:57
Ίτε παίδες Ελλήνων!... - Media

Βρισκόμαστε στα πρόθυρα σύρραξης με την Τουρκία;

Βρισκόμαστε στα πρόθυρα σύρραξης με την Τουρκία; Αυτό τουλάχιστον κατάλαβαν όσοι βουλευτές βρίσκονταν εκείνη την ώρα στην αίθουσα της Ολομέλειας, ακούγοντας τον υφυπουργό Άμυνας Αθανάσιο Δαβάκη, στο τέλος μιας φιλόδοξης γεωπολιτικής ανάλυσης να ενημερώνει ανήσυχος τη Βουλή, ότι τον τελευταίο καιρό, παρατηρείται αυξημένη συγκέντρωση τουρκικών στρατιωτικών δυνάμεων στην προκάλυψη του Έβρου και στα Μικρασιατικά παράλια!

Δεδομένου ότι ουδείς μέχρι σήμερα είχε την ευκαιρία να πληροφορηθεί κάτι σχετικό, το Κοινοβούλιο, όσο να πει κανείς, θορυβήθηκε… Ο πρώην πρόεδρος της Βουλής μάλιστα, Α. Κακλαμάνης δεν έχασε την ευκαιρία για τις δέουσες πατριωτικές συστάσεις προς τα έδρανα του ΣΥΡΙΖΑ, προκειμένου οι όχι τόσο ένθερμοι βουλευτές του να αρθούν στο ύψος των περιστάσεων.

Βλέποντας στο πρωθυπουργικό επιτελείο ότι το πράγμα υπερβαίνει τα όρια της φάρσας, «μάζεψαν» άρον- άρον, τον ευφάνταστο υφυπουργό, ο οποίος μόλις πριν από λίγο, υποχρεώθηκε σε δημόσια παραδοχή της ευήθειας και σε οδυνηρή ανασκευή των λόγων του, τους οποίους απέδωσε στις…συνήθεις παρεξηγήσεις. «Τα όσα ανέφερα σχετικά με τη γείτονα- είπε- αφορούν ασφαλώς στο παρελθόν. Σήμερα τα πράγματα έχουν αλλάξει! Η ένταση στο Αιγαίο έχει πέσει. Και έχουν βελτιωθεί σαφώς οι διμερείς σχέσεις».

Λήξις, οπότε, συναγερμού; Αφού το λέει και ο κ. Δαβάκης… 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 00:21