search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 23:52
MENU CLOSE

Διαγραφή της Τζάκρη από την Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ

10.11.2013 23:13

Διεγράφη από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ η βουλευτής Θεοδώρα Τζάκρη η οποία ψήφισε ΝΑΙ στην πρόταση μομφής κατά της κυβέρνησης.

Πολλές φορές η προσοχή στις κοινοβουλευτικές ψηφοφορίες για την έγκριση των Μνημονίων είχε στραφεί στη βουλευτίνα του ΠΑΣΟΚ Θεοδώρα Τζάκρη. Όμως την τελευταία στιγμή, η ευειδής Θεοδώρα, διέψευδε τις προσδοκίες δηλώνοντας με βαρειά καρδιά ότι αυτή θα ήταν «η τελευταία φορά». Σήμερα τα ξημερώματα, έκανε την υπέρβαση σε πανελλήνια μετάδοση, υπερψηφίζοντας, όταν ακούστηκε το όνομά της, την πρόταση δυσπιστίας του ΣΥΡΙΖΑ.

Ακολούθησε πάραυτα η ανακοίνωση από το προεδρείο, ότι «τίθεται εκτός Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος».

Σαν έτοιμη από…λίγο νωρίτερα, η κ. Τζάκρη, διένειμε γραπτή δήλωσή της στους δημοσιογράφους στην οποία αφού τα χώνει στην κυβέρνηση- «πλεόνασμα κοινωνικής αναλγησίας», «ανικανότητα», «έλλειμμα δημοκρατίας και σχεδίου εξόδου» , είναι μερικοί από τους χαρακτηρισμούς που διατυπώνει- αιτιολογεί την απόφασή της, ως «πράξη ευθύνης απέναντι στη χώρα και στους συμπολίτες μου που με εμπιστεύτηκαν με την ψήφο τους για να αντιμετωπίσω τα σοβαρά προβλήματα και όχι για να επικυρώνω τα e- mails των δανειστών».

Η ανυπακοή άργησε μια μέρα και κάτι εκατομμύρια εξαθλιωμένων… 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 23:47