search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 22:33
MENU CLOSE

Καρφώθηκε στα… γεννητικά όργανα για να διαμαρτυρηθεί!

11.11.2013 11:22
Καρφώθηκε στα… γεννητικά όργανα για να διαμαρτυρηθεί! - Media

Αν έχει κάποιος φαντασία μπορεί να πραγματοποιήσει πολλά και ενδιαφέροντα πράγματα. Καμιά φορά ίσως και υπερβολικά.

Αν έχει κάποιος φαντασία μπορεί να πραγματοποιήσει πολλά και ενδιαφέροντα πράγματα. Καμιά φορά ίσως και υπερβολικά. Ένας Ρώσος καλλιτέχνης – ακτιβιστής το προχώρησε ένα βήμα παραπέρα, καθώς σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την «απάθεια και την πολιτική αδιαφορία στη ρωσική κοινωνία»… καρφώθηκε στο πλακόστρωτο της Κόκκινης Πλατείας της Μόσχας!

Κι αν αναρωτιέστε (και ίσως θαυμάζετε) την κίνηση του 29χρονου Πιοτρ Παβλένσκι ίσως θα πρέπει πρώτα να σας πληροφορήσουμε πως το σημείο που επέλεξε να καρφωθεί ήταν το… επίμαχο σημείο! Ο 29χρονος έδωσε στη διαμαρτυρία τον τίτλο «προσήλωση».

Ο… θαρραλέος ακτιβιστής έμεινε στην πλατεία πάνω από μία ώρα την Κυριακή μέχρι να τον απομακρύνει η αστυνομία. Αρχικά μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης 15 ημερών για χουλιγκανισμό, όπως μεταδίδει το Russia Today.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Παβλένσκι προχωρά σε τέτοιου είδους εκδηλώσεις διαμαρτυρίας. Πέραν του ότι είχε ράψει το στόμα του (!) σε ένδειξη αλληλεγγύης με τις Pussy Riot όταν έκαναν απεργία πείνας, νωρίτερα φέτος είχε δεθεί γυμνός με συρματόπλεγμα μπροστά στο κτίριο της Συνέλευσης των Αντιπροσώπων στην Αγία Πετρούπολη.

Το μόνο που μένει να δούμε είναι ποια θα είναι η επόμενη… διαμαρτυρία που θα σκαρφιστεί ο ευφάνταστος (αλλά και λίγο «ψυχάκιας») ακτιβιστής…

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 22:33