28/01/2020 08:36:25

Ένα success story του ΟΓΑ...

Ένα success story του ΟΓΑ... - Media

 Το... "success story" της κυβέρνησης Σαμαρά μπορεί να "επικυρώθηκε" (λέμε τώρα) στη Βουλή, η καθημερινότητα πάντως συνεχίζει να αποδεικνύει ότι ο σουρεαλισμός ζει και βασιλεύει στη χώρα της φαιδράς πορτοκαλέας...
 
Εξαιρετικό παράδειγμα καθημερινής τρέλας, του ΟΓΑ αυτήν τη φορά, αποτελεί και η κωμικοτραγική ιστορία μιας αναγνώστριας του www.topontiki.gr.

Ο... ανασυγκροτημένος ΟΓΑ λοιπόν, έστειλε έγγραφο στη γιαγιά της, που έχει αφήσει το μάταιο ετούτο κόσμο εδώ και 12 χρόνια, προκειμένου να την ενημερώσει πως χρωστάει 2.254,53 ευρώ στον Οργανισμό και ότι θα παίρνει μειωμένη σύνταξη κατά 20% μέχρι να εξοφλήσει το χρέος.Το γεγονός ότι η σύνταξή της κόπηκε το 2001, οπότε και κατατέθηκε η ληξιαρχική πράξη θανάτου, μάλλον θα πέρασε απαρατήρητο από τον ΟΓΑ.

Εξίσου απαρατήρητο φαίνεται ότι πέρασε και το γεγονός πώς αν η γιαγιά ζούσε και της παρακρατούσαν το 1/5 της σύνταξής της (δλδ. 72 Ευρώ από τα $360 ευρώ περίπου που έπαιρνε σύνταξη) και με δεδομένο ότι είχε γεννηθεί το 1906 (δλδ. θα ήταν 107 χρονών σήμερα) θα αποπλήρωνε το χρέος στην ηλικία των 109,5 ετών!!!

Μην ανησυχείτε όμως, έρχονται καλύτερες ημέρες…

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.