search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 10:19
MENU CLOSE

Διάβημα της Ζ. Κωνσταντοπούλου για τα επεισόδια στην ΕΡΤ

11.11.2013 14:47
Διάβημα της Ζ. Κωνσταντοπούλου για τα επεισόδια στην ΕΡΤ - Media

Διάβημα στην εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, για τα επεισόδια του περασμένου Σάββατου έξω από την ΕΡΤ κατέθεσε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ζωή Κωνσταντοπούλου, επιφυλασσόμενη να επανέλθει αύριο με την υποβολή και έγγραφης μηνυτήριας αναφοράς.

Διάβημα στην εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ευτέρπη Κουτζαμάνη, για τα όσα συνέβησαν το περασμένο Σάββατο έξω από το Ραδιομέγαρο της πρώην ΕΡΤ στην Αγία Παρασκευή, κατέθεσε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ζωή Κωνσταντοπούλου, επιφυλασσόμενη να επανέλθει αύριο με την υποβολή και έγγραφης μηνυτήριας αναφοράς.

Ειδικότερα, σήμερα το μεσημέρι η κ. Κωνσταντοπούλου επισκέφθηκε την εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, συνοδευόμενη από τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρη Στρατούλη και Βασίλη Χατζηλάμπρου και τη βουλευτή των ΑΝΕΛ Ραχήλ Μακρή.
 
Η Ζωή Κωνστατοπούλου δήλωσε ότι κατά τη συνάντησή της με την εισαγγελέα αναφέρθηκε σε «αυτόφωρα κακουργήματα και πλημμελήματα» τα οποία διαπράχθηκαν, μαγνητοσκοπήθηκαν, διαπιστώθηκαν και δημοσίως καταγγέλθηκαν και πρόσθεσε: «Ζητήσαμε να μάθουμε αν υπάρχουν ενέργειες της εισαγγελικής Αρχής. Η κυρία εισαγγελέας μας είπε ότι δεν έχει γίνει καμιά ενεργεία και επιφυλάχθηκε. Αύριο θα επανέλθουμε με έγγραφη αναφορά».

Η Ραχήλ Μακρή ως «αυτόπτης μάρτυρας» όπως είπε, βεβαιώνει τον προπηλακισμό και την προσπάθεια λιντσαρίσματος της κ. Κωνσταντοπούλου.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 10:19