search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 00:54
MENU CLOSE

Διαβάστε στο Ποντίκι Art που κυκλοφορεί

13.11.2013 22:00
Διαβάστε στο Ποντίκι Art που κυκλοφορεί - Media

Συνέντευξη Αλεξάντερ Πέιν:«Το ελληνικό σινεμά έχει ανάγκη έναν στάρ»

Συνέντευξη Αλεξάντερ Πέιν: «Το ελληνικό σινεμά έχει ανάγκη έναν στάρ»

Δελτίo Καιρού:
40 χρόνια σε πειρατικό χωρίς πυξίδα.Να μην γίνει ο Εθνικός Κήπος σαν την πλατεία Ομόνοιας…
Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης: Βραβεία, παραφωνίες και απουσίες
 
«Annie»: ο ήλιος της χαράζει στο «Θέατρον»…   Η ιστορία της ορφανής Άνι και οι περιπέτειές της μέχρι να αποκτήσει τη δική της οικογένεια και να αγαπηθεί δεν έχουν σταματήσει να γοητεύει από τη δεκαετία του ’30 που ξεκίνησε ως εξαιρετικά δημοφιλές κόμικ σε αμερικάνικη εφημερίδα. Το «Annie», εκ των κορυφαίων μιούζικαλ κάνει πρεμιέρα στις 22 Νοεμβρίου στο «Θέατρον» του Ιδρύματος Μείζονος Ελληνισμού, έτσι όπως αρμόζει σε ένα μιούζικαλ: με έναν τεράστιο θίασο και παραγωγή που βάζει το χέρι βαθιά στην τσέπη, σε χώρο που μπορεί να υποστηρίξει μεγάλα θεάματα…
 
Η Λίζα, τα «χαιρετίσματα» και η εξουσία… Ρεπόρτερ και συγγραφέας δέκα βιβλίων (που έχουν πουλήσει 15 εκατομμύρια αντίτυπα μεταφρασμένα σε 33 γλώσσες) η Λίζα Μάρκλουντ απέχει κατά πολύ από την κλισέ εικόνα των βόρειων λαών. Το διαπιστώσαμε κατά την επίσκεψή της στην Αθήνα…
 
Το κράτος «είθισται να περιφρονεί τους ποιητές…»
Είναι πολλά τα αρχεία που βρίσκουν προστασία σε ιδιωτικά ιδρύματα. Από το αρχείο Καβάφη, και του Ρίτσου, μέχρι του Σικελιανού και του Σεφέρη, ο λόγος των μεγάλων μας μορφών, διασώζεται χάρις στην ιδιωτική πρωτοβουλία.
 
Αντιγόνη Βαλάκου: μια ζωή θέατρο…
 
ΤΑΠΑ: Συμβούλιο χωρίς…ειδήμονες
 
Αρχαιολόγοι με 500 ευρώ;
 
Στις ταινίες αυτής της εβδομάδας: «Η Αφροδιτή με τη γούνα», «Ο εχθρός μου», «Στο κενό της», «Ο Αδάμαστος, τα χρονικά του Δρακοφοίνικα».
 
Προβάλλονται ακόμη: Στη μάχη του χορού, Free Birds

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 00:54