search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 00:43
MENU CLOSE

Μπάφιασε το κορίτσι!

13.11.2013 13:12
Μπάφιασε το κορίτσι! - Media

Δεν «κομίζει γλαύκας εις  Αθήνας» όποιος αναφέρει ότι πολλοί σταρ της μουσικής κάνουν χρήση ναρκωτικών. 

 
Δεν «κομίζει γλαύκας εις  Αθήνας» όποιος αναφέρει ότι πολλοί σταρ της μουσικής κάνουν χρήση ναρκωτικών. Η πίεση, η δόξα, τα τρελά πάρτι  και όλα όσα συνεπάγονται τη ζωή  ενός πετυχημένου ειδώλου φέρνουν  και την χρήση παράνομων ουσιών –και η παγκόσμια μουσική σκηνή  έχει χάσει μεγάλα ονόματα από  αυτό το λόγο.
 
Η δημόσια παραδοχή όμως είναι  κάτι που δεν το συναντάμε συχνά. Πολλώ δε μάλλον την δημόσια χρήση. Το άλλοτε γλυκύτατο κοριτσάκι που έγινε γνωστό παγκοσμίως ως «Χάνα Μοντάνα» μεγάλωσε και… ξέφυγε. Η Μάϊλι Σάϊρους μετά τα προκλητικά λικνίσματα των καλλίγραμμων οπισθίων της επί σκηνής, προχώρησε παραπέρα και στην απονομή των ευρωπαϊκών βραβείων μουσικής όπου ήταν επίτιμη καλεσμένη, είπε να το γιορτάσει ανάβοντας έναν «μπάφο» στη σκηνή!
 
Το θέμα φυσικά αποτέλεσε  αφορμή για δεκάδες άρθρα και  σχόλια στα διεθνή ΜΜΕ και μία  ημέρα μετά, ένα άλλο είδωλο της  ποπ, η Λέϊντι Γκάγκα αποφάσισε να μιλήσει δημόσια για το δικό της πρόβλημα με τα ναρκωτικά.
 
«Και όμως, μπορεί να πάθεις εξάρτηση με τη μαριχουάνα. Υπήρχε μια  εποχή που κάπνιζα 15, 20 τσιγάρα  την ημέρα. Και ήταν μόνο με μαριχουάνα, χωρίς καθόλου καπνό» είπε η 27χρονη  σταρ και ξάφνιασε. Όχι φυσικά επειδή «έπινε» αλλά για την ποσότητα.
 
Λογικό ήταν με τόση κατανάλωση να ζει στην ψυχεδέλεια και σε έναν δικό της κόσμο, όπως ομολόγησε.
 
Στη συνέχεια η τραγουδίστρια  είπε ότι πειραματίστηκε και με άλλες  ναρκωτικές ναρκωτικές ουσίες, τις οποίες άλλαζε διαρκώς αφού έφτανε στο σημείο να μην της είναι τίποτα αρκετό, ειδικά όταν είχε τραυματιστεί στο γοφό και περνούσε πολλές ώρες σε καροτσάκι και με έντονους πόνους.
 
Τώρα λέει ότι έχει ξεκόψει  και έχει αφήσει πίσω της το παρελθόν. «Νόμιζα ότι έπρεπε να είμαι «φτιαγμένη» για να είμαι δημιουργική. Έκανα λάθος και τώρα πια το ξέρω» δήλωσε σε συνέντευξή της σε ραδιοφωνικό σταθμό.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 00:43