search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 00:18
MENU CLOSE

Μέσω internet η εκλογή των επικεφαλής του Πράσινου Κόμματος

12.11.2013 22:00
Μέσω internet η εκλογή των επικεφαλής του Πράσινου Κόμματος - Media

Για πρώτη φορά σε πανευρωπαϊκό επίπεδο μια πολιτική ομάδα εκλέγει επικεφαλής με άμεση συμμετοχή όλων των μελών και φίλων της μέσα από ηλεκτρονική ψηφοφορία.

Για πρώτη φορά σε πανευρωπαϊκό επίπεδο μια πολιτική ομάδα εκλέγει επικεφαλής με άμεση συμμετοχή όλων των μελών και φίλων της μέσα από ηλεκτρονική ψηφοφορία. Πρόκειται για το Ευρωπαϊκό Πράσινο Κόμμα που επέλεξε μια πρωτόγνωρη διαδικασία για την εκλογή των  δυο συν-επικεφαλής μέσω internet στη διεύθυνση https://www.greenprimary.eu/.


Οι υποψήφιοι είναι 4 και η πρώτη διαδικασία πολιτικού διαλόγου θα γίνει στην Αθήνα, στις 24 Νοεμβρίου (Ιωνικό Κέντρο, Πλάκα, ώρα 17.30), για λόγους συμβολικούς και ουσιαστικούς, και θα μεταδοθεί απευθείας μέσω διαδικτύου πανευρωπαϊκά.
 
Οι 4 υποψήφιοι, Ρεββέκα Χαρμς, συμπρόεδρος σήμερα των Πράσινων στο Ευρωκοινοβούλιο (Γερμανία), Ζοζέ Μποβέ, ευρωβουλευτής, γνωστός ακτιβιστής σε θέματα γεωργίας (Γαλλία), Σκα Κέλλερ, ευρωβουλευτής, δραστήρια σε θέματα ανθρωπίνων δικαιωμάτων (Γερμανία) και Μόνικα Φρασόνι, συμπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Πράσινου Κόμματος (Ιταλία), θα περιοδεύσουν και σε άλλες περιοχές και θα απαντήσουν σε ερωτήματα των πολιτών σχετικά με το ποια Ευρώπη θέλουμε, ποιες πολιτικές πρέπει να προωθηθούν για να βγούμε από την κρίση, πώς θα αλλάξουμε την Ευρώπη.
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 00:16