search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 09:13
MENU CLOSE

7,5 εκατ. ευρώ για οδικά έργα ενέκρινε ο Δ. Ρέππας

26.05.2010 15:32
7,5 εκατ. ευρώ για οδικά έργα ενέκρινε ο Δ. Ρέππας  - Media

Τη διάθεση πιστώσεων συνολικού ποσού 7,48 εκατ. ευρώ, για συντήρηση και βελτίωση οδικών έργων, ενέκρινε με αποφάσεις του ο Υπουργός Υποδομών Μεταφορών & Δικτύων Δημήτρης Ρέππας. Ειδικότερα, με σειρά αποφάσεων του Υπουργού εγκρίθηκαν πιστώσεις για τη συντήρηση, βελτίωση και εγκατάσταση πρασίνου στις νησίδες των οδών:

Τη διάθεση πιστώσεων συνολικού ποσού 7,48 εκατ. ευρώ, για συντήρηση και βελτίωση οδικών έργων, ενέκρινε με αποφάσεις του ο Υπουργός Υποδομών Μεταφορών & Δικτύων Δημήτρης Ρέππας.

Ειδικότερα, με σειρά αποφάσεων του Υπουργού εγκρίθηκαν πιστώσεις για τη συντήρηση, βελτίωση και εγκατάσταση πρασίνου στις νησίδες των οδών:

” Ποσειδώνος, Εθνάρχου Μακαρίου και λοιπόν οδών αρμοδιότητας ΔΚΕΣΟ, 1.150.000 ευρώ.

” Γ. Λαμπράκη, Π. Ράλλη, Χαμοστέρνας, Συγγρού, Πειραιώς και λοιπόν οδών αρμοδιότητας ΔΚΕΣΟ, 800.000 ευρώ.

” Βάρης – Κορωπίου και Λ. Λαυρίου, 800.000 ευρώ.

” Λ. Αθηνών, Κηφισού, Σχιστού – Σκαραμαγκά και λοιπόν οδών αρμοδιότητας ΔΚΕΣΟ, 900.000 ευρώ.

” Μεσογείων, Κηφισίας, Κύμης, Κατεχάκη και λοιπόν οδών αρμοδιότητας ΔΚΕΣΟ, 900.000 ευρώ.

” Βουλιαγμένης, Αργυρουπόλεως, Ηλία Ηλιού και λοιπόν οδών αρμοδιότητας ΔΚΕΣΟ, 800.000 ευρώ.

Με άλλες αποφάσεις του Υπουργού εγκρίθηκε η διάθεση πιστώσεων:

” Για την ανάθεση της μελέτης επείγουσας γεωλογικής – γεωτεχνικής έρευνας και μελέτης για την αποκατάσταση της κατολίσθησης στο τμήμα Σελλασία – Γέφυρα Κελεφίνας, της Ε.Ο. Τρίπολης – Σπάρτης, 350.000 ευρώ.

” Για τη βελτίωση και συντήρηση τμήματος της επαρχιακής οδού Αμαρίου στα όρια του οικισμού Πρασσών και της οδού σύνδεσης των επαρχιακών οδών Αμαρίου και Αγ. Βασιλείου, Νομού Ρεθύμνης, 650.000 ευρώ από τους πόρους της Τ.Ε.Ο. ΑΕ.

” Για τη βελτίωση και ασφαλτόστρωση των οδών Ελεύθερνας – Νεκρόπολης Ορθής Πέτρας και Σωτήρα Χριστού – Κατσιβέλου, των Δ.Δ. Ελεύθερνας και Αρχαίας Ελεύθερνας αντίστοιχα, Δήμου Αρκαδίου, Νομού Ρεθύμνης, 300.000 ευρώ από τους πόρους της Τ.Ε.Ο. ΑΕ.

” Για τη συντήρηση και αποκατάσταση ζημιών επαρχιακού οδικού δικτύου Νομού Λευκάδας, 200.000 ευρώ από τους πόρους της Τ.Ε.Ο. ΑΕ.

” Για την αντιμετώπιση καταστροφών οδοστρωμάτων, κατολισθήσεων πρανών και αποκατάστασης Γεφυρών σε τεχνικά έργα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, 500.000 ευρώ.

Επίσης, εγκρίθηκε η διάθεση πιστώσεων συνολικού ποσού 126.890,90 ευρώ. για την καταβολή ζημιών επιταχθέντων ακινήτων στους Δήμους Σικιωνίων, Ξυλοκάστρου και Ευρωστίνης, Νομού Κορινθίας, για την κατασκευή του νέου αυτοκινητόδρομου Κόρινθος – Πάτρα – Πύργος – Τσακώνα.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 09:09