search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 22:48
MENU CLOSE

Τι (ξανά)λέει ο Τατσόπουλος για τους ΑΝ.ΕΛ.

15.11.2013 11:47
Τι (ξανά)λέει ο Τατσόπουλος για τους ΑΝ.ΕΛ. - Media

Κατά περίπτωση μπορεί να υπάρξει κάποια συνεργασία με τους Ανεξάρτητους Έλληνες, δήλωσε το πρωί της Παρασκευής ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Πέτρος Τατσόπουλος. Μια ημέρα νωρίτερα πάντως ο ίδιος εξέφρασε την πρόθεση του να αποχωρήσει από τον ΣΥΡΙΖΑ σε περίπτωση συνεργασίας με τους Ανεξάρτητους Έλληνες.

Κατά περίπτωση μπορεί να υπάρξει κάποια συνεργασία με τους Ανεξάρτητους Έλληνες, δήλωσε το πρωί της Παρασκευής ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Πέτρος Τατσόπουλος. Μια ημέρα νωρίτερα πάντως ο ίδιος εξέφρασε την πρόθεση του να αποχωρήσει από τον ΣΥΡΙΖΑ σε περίπτωση συνεργασίας με τους Ανεξάρτητους Έλληνες.
 
Μιλώντας την Παρασκευή στην εκπομπή «ΣΚΑΙ Τώρα» ο Πέτρος Τατσόπουλος ανέφερε ότι στις τοπικές κοινωνίες μπορεί να υπάρξει κάποια συνεργασία κατά περίπτωση με τους Ανεξάρτητους Έλληνες. Όπως είπε χαρακτηριστικά θα μπορούσαν να στηρίξουν τον Γιάννη Δημαρά αλλά όχι τον Παναγιώτη Ψωμιάδη.
 
Σύμφωνα με τον Πέτρο Τατσόπουλο μια κεντρική συμφωνία μεταξύ των δυο κομμάτων θα ήταν λάθος, κάνοντας μάλιστα την εκτίμηση ότι μια συμφωνία με τους ΑΝ.ΕΛ. θα έστελνε λάθος μήνυμα και στην κοινωνία και στους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ. Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ πάντως ανέφερε ότι δεν θα υπάρξει εντέλει κεντρική συμμαχία μεταξύ των κομμάτων.  
 
Παράλληλα, ο Πέτρος Τατσόπουλος χαρακτήρισε για ακόμη μια φορά τον Πάνο Καμμένο ως «λαικιστή», σημειώνοντας για τον αρχηγό των Ανεξάρτητων Ελλήνων ότι «είναι το αρχέτυπο του λαϊκισμού, μπορούν να τον διδάσκουν στα πανεπιστήμια ως λαϊκιστικό πρότυπο».
 
Για το ενδεχόμενο συνεργασιών στις βουλευτικές εκλογές ο Πέτρος Τατσόπουλος σημείωσε ότι η επόμενη μέρα θα επιβάλει συμμαχίες και καλό θα είναι ο ΣΥΡΙΖΑ να συμμαχήσει σε δυνάμεις που θα είναι πιο κοντά το πρόγραμμά του και στη δυνατότητα σχηματισμού κυβέρνησης.
 
Τατσόπουλος: «Δεν είμαστε στρατιωτάκια που ακολουθούν την πολιτική γραμμή»
 
Μια ημέρα νωρίτερα πάντως, το απόγευμα της Πέμπτης, ο Πέτρος Τατσόπουλος μιλώντας και πάλι μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΙ είχε εκδηλώσει την πρόθεση του να αποχωρήσει από τον ΣΥΡΙΖΑ στην περίπτωση που η Κουμουνδούρου συνεργαστεί με τους Ανεξάρτητους Έλληνες.
 
«Δεν είμαστε στρατιωτάκια που ακολουθούν την πολιτική γραμμή. Αυτό θα σήμαινε πως ο ΣΥΡΙΖΑ θα έπαιρνε πολύ διαφορετική κατεύθυνση από εκείνη που είχα στο μυαλό μου όταν αποφάσισα να συνεργαστώ», τόνισε χαρακτηριστικά ο Πέτρος Τατσόπουλος, υπογραμμίζοντας πως ο ΣΥΡΙΖΑ θα το πληρώσει αν προχωρήσει σε μια τέτοια κίνηση.
 
Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στην χθεσινή του συνέντευξη χαρακτήρισε τους Ανεξάρτητους Έλληνες «ένα λαϊκιστικό κόμμα, με δεξιά καταβολή», αναφέροντας ταυτόχρονα ότι ανάμεσα στα δυο κόμματα υπάρχουν «τεράστιες διαφορές, όχι μόνο σε εθνικά ζητήματα, αλλά και στα οικονομικά θέματα».
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 22:46