search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 00:49
MENU CLOSE

Επιστρέφει το 70% της αξίας των ομολόγων της Lehman Brothers η Citibank

27.05.2010 05:00
Επιστρέφει το 70% της αξίας των ομολόγων της Lehman Brothers η Citibank - Media

Η Citibank προχώρησε σε επιστροφή του 70% των χρημάτων που είχαν επενδύσει οι πελάτες της σε ομόλογα της Lehman Brothers και τα έχασαν.

Η Citibank προχώρησε σε επιστροφή του 70% των χρημάτων που είχαν επενδύσει οι πελάτες της σε ομόλογα της Lehman Brothers και τα έχασαν.

Σε ανακοίνωσή της η αμερικανική τράπεζα αναφέρει ότι, η κίνηση αυτή έγινε ως ένδειξη καλής θέλησης και καλής πίστης προκειμένου να αμβλύνει την αναστάτωση που προκλήθηκε στους πελάτες της, παρά το γεγονός ότι δεν φέρει οποιαδήποτε ευθύνη, ούτε νομική υποχρέωση.

«Η διάθεση των προϊόντων Lehman στην ελληνική αγορά από τη Citibank, πληρούσε τις προϋποθέσεις και ακολουθούσε τις διαδικασίες που προβλέπονται από την ελληνική και ευρωπαϊκή νομοθεσία, ενώ επίσης είχε, όπου απαιτείτο, τις απαραίτητες εγκρίσεις από τις αρμόδιες εποπτικές αρχές» δηλώνει η τράπεζα.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 00:45