search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 06:45
MENU CLOSE

Σαββατοκύριακο με συννεφιά

16.11.2013 08:21
Σαββατοκύριακο με συννεφιά - Media

Φθινοπωρινό θα είναι το σκηνικό του καιρού το Σαββατοκύριακο με τη ομπρέλα να αποτελεί απαραίτητο αξεσουάρ.

Φθινοπωρινό θα είναι το σκηνικό του καιρού το Σαββατοκύριακο με τη ομπρέλα να αποτελεί απαραίτητο αξεσουάρ.

Συγκεκριμένα, παροδικές νεφώσεις σε ολόκληρη τη χώρα με τοπικές βροχές στη Στερεά, την Βορειοανατολική Πελοπόννησο, την Εύβοια και τη Βόρεια Κρήτη, περιμένουμε το Σάββατο 16 Νοεμβρίου.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 13 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 7 έως 13 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 13 έως 16 βαθμούς στη Νότια Ελλάδα, από 10 έως 20 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από 13 έως 20 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν βόρειοι ασθενείς έως μέτριοι στο Νοτιοανατολικό Αιγαίο και ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις στις υπόλοιπες περιοχές. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί και τοπικά στον Πατραϊκό σχεδόν θυελλώδεις.

Παροδικές νεφώσεις περισσότερο αυξημένες στα βόρεια του νομού, με πιθανή ασθενή βροχή, περιμένουμε το Σάββατο στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 16 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί μέτριοι έως ισχυροί στο Σαρωνικό και ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις στο Νότιο Ευβοϊκό.

Συννεφιά περιμένουμε το Σάββατο στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 13 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις ασθενείς.

Το σκηνικό του καιρού θα είναι το ίδιο και την Κυριακή. Αναλυτικά, στις 17 Νοεμβρίου, περιμένουμε τοπικές νεφώσεις στα ανατολικά και νότια με σποραδικές βροχές στη Βόρεια Κρήτη. Στην υπόλοιπη χώρα αναμένουμε νεφώσεις, τοπικά αυξημένες στο Ιόνιο.

Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά ανατολικοί, νοτιοανατολικοί 3 με 5 Μποφόρ με βαθμιαία εξασθένιση. Στα ανατολικά θα πνέουν βόρειοι, βορειοανατολικοί 5 με 6 μποφόρ και πρόσκαιρα στο Αιγαίο 7 μποφόρ.

Η θερμοκρασία δε θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 06:45