20/05/2019 11:04:28

Αναβλήθηκε η δίκη για την αγωγή εργαζομένων στην ΕΡΑ Ηρακλείου

Αναβλήθηκε η δίκη για την αγωγή εργαζομένων στην ΕΡΑ Ηρακλείου - Media

Ύστερα από αίτημα των συνηγόρων του Ελληνικού Δημοσίου, αναβλήθηκε για τις 2 Δεκεμβρίου 2013, η δίκη για την αγωγή των εργαζομένων στην ΕΡΑ Ηρακλείου και τον Τηλεοπτικό Σταθμό Κρήτης για την απόλυσή τους.

Η αναβολή προκάλεσε έντονες αντιδράσεις από τους εργαζομένους στην ΕΡΑ, τους συνδικαλιστές και τους συνηγόρους τους, οι οποίοι χαρακτήρισαν ως αδιανόητη την αναβολή, λέγοντας ότι η υπόθεση θα έπρεπε να δικαστεί σήμερα. Επίσης, τόνισαν ότι για λόγους δεοντολογίας θα έπρεπε τουλάχιστον το Δημόσιο να είχε ενημερώσει για τις προθέσεις του, τονίζοντας ακόμη ότι η κίνηση είναι σκόπιμη και γίνεται για να κερδίσουν χρόνο.

Στο πλευρό των εργαζομένων της ΕΡΑ και της ΕΡΤ Ηρακλείου παραβρέθηκαν οι πρόεδροι όλων των δημοσιογραφικών ενώσεων της χώρας ύστερα από πρόσκληση της Ένωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Πελοποννήσου, Ηπείρου Νήσων (ΕΣΗΕΠΗΝ). Επίσης, το «παρών» έδωσαν το Εργατικό Κέντρο, συνδικαλιστές και φορείς του Ηρακλείου.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.