search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 23:53
MENU CLOSE

Ποιοι διοικητικοί υπάλληλοι στα ΑΕΙ βγαίνουν σε διαθεσιμότητα

19.11.2013 06:36
Ποιοι διοικητικοί υπάλληλοι στα ΑΕΙ βγαίνουν σε διαθεσιμότητα - Media

Τους προσωρινούς πίνακες με τα ονόματα των διοικητικών υπαλλήλων που βγαίνουν σε διαθεσιμότητα κατάρτισε το ΑΣΕΠ στην ιστοσελίδα του.

Τους προσωρινούς πίνακες με τα ονόματα των διοικητικών υπαλλήλων που βγαίνουν σε διαθεσιμότητα από το Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο, το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, το Πανεπιστήμιο Πατρών, το Πανεπιστήμιο Κρήτης και το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, κατάρτισε το ΑΣΕΠ στην ιστοσελίδα του.
 
Όπως επισημαίνεται, οι πίνακες αναρτήθηκαν στην ιστοσελίδα του ΑΣΕΠ για λόγους διαφάνειας, προκειμένου να μπορεί να γίνει ο έλεγχος για την ορθή μοριοδότηση των προσόντων των διοικητικών υπαλλήλων, η οποία βασίζεται στα στοιχεία που απέστειλε η Διεύθυνση Διοικητικού στο υπουργείο Παιδείας. Οι πίνακες αυτοί, όπως προβλέπεται, διαβιβάστηκαν για τις περαιτέρω ενέργειες στο οικείο Τριμελές Ειδικό Υπηρεσιακό Συμβούλιο το οποίο είναι αρμόδιο για την έκδοση των τελικών πινάκων.
 
Μπορείτε να δείτε τους πίνακες με τα ονόματα εδώ
 
 
Στα άκρα η κόντρα κυβέρνησης-διοικητικών υπαλλήλων
 
Όλα αυτά την στιγμή που η κόντρα μεταξύ διοικητικών υπαλλήλων και κυβέρνησης οδηγείται στα άκρα, καθώς οι πρώτοι αποφάσισαν δύο επαναλαμβανόμενες 48ωρες απεργίες που ξεκινούν από σήμερα, Τρίτη.
 
Ταυτόχρονα, όπως ανακοίνωσαν θα ζητήσουν από τις Συγκλήτους του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου (ΕΜΠ) και του Πανεπιστημίου Αθηνών να ανασταλεί καθολικά η λειτουργία των πανεπιστημίων.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 23:53