search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 12:43
MENU CLOSE

Από φόλες πάμε καλά…

19.11.2013 11:47
Από φόλες πάμε καλά… - Media

142 δικογραφίες για υποθέσεις εγκλημάτων που αφορούν ζώα διαβιβάστηκαν, από τις Εισαγγελίες Εφετών της χώρας, στη Βουλή από τον υπουργό Δικαιοσύνης, Χαράλαμπο Αθανασίου.

142 δικογραφίες για υποθέσεις εγκλημάτων που αφορούν ζώα διαβιβάστηκαν, από τις Εισαγγελίες Εφετών της χώρας, στη Βουλή από τον υπουργό Δικαιοσύνης, Χαράλαμπο Αθανασίου.

Πολλές από τις υποθέσεις αυτές αφορούν στη θανάτωση ζώων με φόλα και –φυσικά…- πολλές από αυτές (56 για την ακρίβεια) τέθηκαν στο αρχείο Αγνώστων Δραστών.
 
Αρνητική πρωτιά στα εγκλήματα εναντίον ζώων παίρνουν Κοζάνη (12), Μεσολόγγι (12) και Αθήνα (12).
 
Σύμφωνα με την Εισαγγελία Εφετών Θεσσαλονίκης, συνολικά στην Έδεσσα, τις Σέρρες, τη Βέροια, τα Γιαννιτσά, το Κιλκίς, τη Χαλκιδική και την Κατερίνη έχουν σχηματιστεί 20 δικογραφίες, εκ των οποίων οκτώ τέθηκαν στο Αρχείο Αγνώστων Δραστών.
 
Σύμφωνα με την Εισαγγελία Εφετών Δυτικής Μακεδονίας, σε Κοζάνη, Φλώρινα και Γρεβενά έχουν σχηματιστεί συνολικά 19 δικογραφίες, εκ των οποίων οι εννιά τέθηκαν στο Αρχείο Αγνώστων Δραστών.
 
Σύμφωνα με την Εισαγγελία Εφετών Θράκης, σε Ροδόπη, Ξάνθη και Αλεξανδρούπολη έχουν σχηματιστεί 15 συνολικά δικογραφίες, εκ των οποίων οι εννιά τέθηκαν στο Αρχείο Αγνώστων Δραστών.
 
Σύμφωνα με την Εισαγγελία Εφετών Στερεάς Ελλάδας στο Μεσολόγγι σχηματίστηκαν 12 δικογραφίες, εκ των οποίων τρεις τέθηκαν στο Αρχείο Αγνώστων Δραστών.
 
Τέλος, δώδεκα δικογραφίες έχουν σχηματιστεί και στην Αθήνα, εκ των οποίων οι πέντε τέθηκαν στο Αρχείο Αγνώστων Δραστών.
 
Σχετική ενημέρωση είχε ζητήσει ο προφυλακισμένος βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Ιωάννης Λαγός, από τα υπουργεία Δικαιοσύνης, Εσωτερικών και Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, με ερώτηση στη Βουλή.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 12:43