search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 23:40
MENU CLOSE

Στο πλευρό των καθαριστριών του ΥΠΟΙΚ ο Αλέξης Τσίπρας

20.11.2013 09:44
Στο πλευρό των καθαριστριών του ΥΠΟΙΚ ο Αλέξης Τσίπρας - Media

Στο πεζοδρόμιο, δίπλα στις καθαρίστριες του υπουργείου Οικονομικών που έχουν τεθεί σε διαθεσιμότητα βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας

Στο πεζοδρόμιο, δίπλα στις καθαρίστριες του υπουργείου Οικονομικών που έχουν τεθεί σε διαθεσιμότητα βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, επικεφαλής αντιπροσωπείας της κοινοβουλευτικής ομάδας του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
 
Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ άκουσε τις διαμαρτυρίες των καθαριστριών που διαδηλώνουν έξω από το υπουργείο Οικονομικών για την ένταξή τους σε καθεστώς διαθεσιμότητας και στη συνέχεια πήρε τη ντουντούκα στο χέρι για να απευθυνθεί σε αυτές επαναλαμβάνοντας ότι «ο κόμπος έφτασε στο χτένι».
 
Οι καθαρίστριες κατήγγειλαν ότι δεν τους επετράπη να ανέβουν στο γραφείο του υπουργού Οικονομικών για να επιδώσουν ψήφισμα διαμαρτυρίας, με τον κ. Τσίπρα να σχολιάζει: «Δεν έχουν χρόνο, έχουν την τρόικα πάνω». 
 
«Στο πρόσωπό σας βλέπουμε την εξαθλίωση που έχει προκαλέσει το πολιτικό και μιντιακό σύστημα της κλεπτοκρατίας που θέλει να κυβερνάει αυτή τη χώρα» συνέχισε ο κ. Τσίπρας.
 
«Αλλά σας λέω ότι κοντοζυγώνει η ώρα που αντί να καθαρίζετε τα γραφεία τους, θα καθαρίσετε την Τρόικα και την κλεπτοκρατία από όλη τη χώρα» κατέληξε ο κ. Τσίπρας εν μέσω επευφημιών και χειροκροτημάτων..
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 23:39