search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 20:53
MENU CLOSE

Σκουρλέτης: «Δεν θα παίρνει δάνεια ο Ψυχάρης για να κρατά μια χρεοκοπημένη επιχείρηση»

20.11.2013 14:11
Σκουρλέτης: Μπαίνουμε σε νέα μνημονιακή φάση - Media

Μήνυμα στον Ψυχάρη έστειλε σήμερα το πρωί ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Σκουρλέτης, μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ και με αφορμή τη συνεχιζόμενη κόντρα με την εφημερίδα τα «Νέα» του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Λαμπράκη.

 
Μήνυμα στον Ψυχάρη έστειλε σήμερα το πρωί ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Σκουρλέτης, μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ και με αφορμή τη συνεχιζόμενη κόντρα με την εφημερίδα τα «Νέα» του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Λαμπράκη.
 
Ερμηνεύοντας την κλιμάκωση των επιθέσεων στον ΣΥΡΙΖΑ μέσω των πρωτοσέλιδων των Νέων έκανε λόγο για «δημοσιογραφία κατά παραγγελία» και «εκτελεστές μνημονιακών συμβολαίων». Και απέδωσε την στάση της εφημερίδας στις δεσμεύεις του ΔΟΛ  ο οποίος όπως είπε «παίρνει αφειδώς δάνεια για να κρατάει μια χρεοκοπημένη επιχείρηση».
 
Πιο αναλυτικά αναφερόμενος στον προβληματισμό της Κουμουνδούρου σχετικά με το αν θα συνεχίσει στέλνει στελέχη του στις εκπομπές του Mega ή να δίνει συνεντεύξεις στα  «Νέα» σημείωσε πως οι σκέψεις αυτές δεν συνιστούν λογοκρισία αλλά εκφράζουν την αντίθεση σε αυτού του είδους τη δημοσιογραφία.
 
«Θυμίζει» είπε ο Π. Σκουρλέτης «μια δημοσιογραφία κατά παραγγελία, μου θυμίζει «εκτελεστές μνημονιακών συμβολαίων».
 
Και πρόσθεσε: «Και γνωρίζουμε ποιοι κρύβονται από πίσω. Για παράδειγμα, ο κ. Ψυχάρης γνωρίζει σήμερα ότι αν αυτή τη στιγμή σπάσει αυτό το σύστημα διαπλοκής, δεν θα παίρνει αφειδώς δάνεια για να κρατάει μια χρεοκοπημένη επιχείρηση. Ενώ την ίδια ώρα, ο κάθε μεροκαματιάρης ιδιοκτήτης μιας κατοικίας πραγματικά χτυπάει η καρδούλα του, αν από την 1/01 του έτους θα του βάλουν το σπίτι στον πλειστηριασμό. Εκεί είναι ανάλγητη η πολιτεία. Στον κ. Ψυχάρη μπορεί να τα χαρίζει τα λεφτά έτσι».
 
Στο ερώτημα αν ο ΣΥΡΙΖΑ όταν γίνει κυβέρνηση θα διερευνήσει τις υποθέσεις δανείων προς μεγάλους επιχειρηματικούς ομίλους, απάντησε:
 
«Ε, δεν πρέπει να αποκατασταθεί η τάξη; Βεβαίως. Και έχουν ευθύνη και τα διευθυντικά στελέχη των τραπεζών. Γιατί οι καταθέσεις δεν είναι δικές τους. Είναι του κ. Οικονόμου, η δικιά σας, η δικιά μου»….

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 20:52