search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 17:01
MENU CLOSE

Το Βερολίνο «αδειάζει» τον Σαμαρά εκ των προτέρων!

20.11.2013 18:51
Το Βερολίνο «αδειάζει» τον Σαμαρά εκ των προτέρων! - Media

Φαίνεται πως το Βερολίνο έμαθε από το παρελθόν και φροντίζει εκ των προτέρων να χαμηλώσει τον πήχη, όσον αφορά στην επίσκεψη του πρωθυπουργού, την ερχόμενη Παρασκευή.

 
Φαίνεται πως το Βερολίνο έμαθε από το παρελθόν και φροντίζει εκ των προτέρων να χαμηλώσει τον πήχη, όσον αφορά στην επίσκεψη του πρωθυπουργού, την ερχόμενη Παρασκευή. Σημειώνεται πως πρόσφατα στη Σύνοδο Κορυφής είχε διαρρεύσει από ελληνικούς κύκλους ότι υπήρξε ουσιαστική συνάντηση  20 λεπτών για να διαψευσθεί στη συνέχεια από την ίδια την Άνγκελα Μέρκελ που μίλησε για 5λεπτο!
 
«Δεν πρόκειται για συνάντηση διαπραγματεύσεων, αλλά για μια καλή ευκαιρία να ενημερωθεί η Άνγκελα Μέρκελ από τον Έλληνα Πρωθυπουργό για το τι ακριβώς συμβαίνει στην Ελλάδα» δήλωσε ο εκπρόσωπος της Γερμανίδας καγκελαρίου Στέφαν Ζάιμπερτ, αναφερόμενος στη συνάντηση που θα έχουν την Παρασκευή στο Βερολίνο ο Αντώνης Σαμαράς και η Άνγκελα Μέρκελ.
 
Ο κ. Ζάιμπερτ διευκρίνισε πως δεν υπάρχουν διμερή θέματα για να συζητηθούν και πρόσθεσε ότι η Ελλάδα έχει δείξει φερεγγυότητα, τονίζοντας πως και οι εταίροι της θα φανούν αντιστοίχως φερέγγυοι έναντι της χώρας μας.
 
Επίσης, ο εκπρόσωπος του γερμανικού υπουργείου Οικονομικών, Μάρτιν Κοτχάους αναφέρθηκε στα εκατέρωθεν λάθη στο πρόγραμμα, λέγοντας πως υπήρξαν αστοχίες από την πλευρά της τρόικας, αλλά και της ελληνικής κυβέρνησης και γι' αυτό το λόγο χρειάστηκαν ορισμένες αλλαγές. Ο εκπρόσωπος του Βόλφγκανγκ Σόιμπλε είπε ότι οι εταίροι θα κάνουν τα πάντα για να στηρίξουν την Ελλάδα και πως επιθυμία του Βερολίνου είναι να υπάρξει ένα ακόμη success story όπως εκείνο της Ιρλανδίας.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 17:00