search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 09:34
MENU CLOSE

Σκληρή επίθεση της ΠΟΕ-ΟΤΑ στον Γ. Σγουρό

21.11.2013 09:15
Σκληρή επίθεση της ΠΟΕ-ΟΤΑ στον Γ. Σγουρό - Media

Με μια σκληρή ανακοίνωση η Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α δίνει συνέχεια στην κόντρα με τον Περιφερειάρχη Αττικής και πρόεδρο του Ε.Δ.Σ.Ν.Α. Γιάννη Σγουρό με αφορμή την καταγγελία για χρήση οχημάτων ιδιωτικής εταιρείας από συνεργάτες του και φόντο τις συμβάσεις για τη διαχείριση των απορριμμάτων του Λεκανοπεδίου.

 
Με μια σκληρή ανακοίνωση η Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α δίνει συνέχεια στην κόντρα με τον Περιφερειάρχη Αττικής και πρόεδρο του Ε.Δ.Σ.Ν.Α. Γιάννη Σγουρό με αφορμή την καταγγελία για χρήση οχημάτων ιδιωτικής εταιρείας από συνεργάτες του και φόντο τις συμβάσεις για τη διαχείριση των απορριμμάτων του Λεκανοπεδίου.
 
Η Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α  καταγγέλλει τον Γιάννη Σγουρό για προσπάθεια «κουκουλώματος» στο θέμα της χρήσης οχημάτων ιδιωτικής εταιρείας από συνεργάτες του και καλεί τον περιφερειάρχη να ζητήσει συγγνώμη για τα ψέματα, και τη λάσπη, που όπως υποστηρίζει, εκτοξεύει κατά της ομοσπονδίας.
 
Σύμφωνα με την ομοσπονδία ο περιφεριάρχης «κάνει τα πάντα να δώσει τη διαχείριση των απορριμμάτων της Αττικής σε επιχειρηματικά-εργολαβικά συμφέροντα σε βάρος των πολιτών του Λεκανοπεδίου».
 
Στην αρχική δημοσιοποίηση του θέματος από την Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α , ο Γιάννης Σγουρός είχε απαντήσει λέγοντας ότι «η ηγεσία της ΠΟΕ-ΟΤΑ προσπαθεί να παραπλανήσει για να κρύψει το γεγονός ότι ηγετικό της στέλεχος χρησιμοποιούσε για ιδιωτική του χρήση τζιπ εργολάβων, εντελώς παράνομα.»
 
Αναλυτικά η ανακοίνωση της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α 
 
Ούτε λέξη για την… ταμπακέρα από τον λαλίστατο Πρόεδρο του Ε.Δ.Σ.Ν.Α. κ. Γιάννη Σγουρό. Εξέδωσε ανακοίνωση-απάντηση στην 2η Ανοιχτή Επιστολή της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. που με στοιχεία, διευθύνσεις και ονόματα επανήλθε στο θέμα της χρήσης οχημάτων ιδιωτικής εταιρείας από οκτώ (8) συνεργάτες του, αλλά αυτή ήταν γενικόλογη και άνευ ουσίας.
Προτίμησε ο κ. Γιάννης Σγουρός να επιτεθεί και πάλι στην Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. επιχειρώντας να κρύψει «κάτω από το χαλί» το θέμα που τον εκθέτει πολιτικά και τον καθιστά υπόλογο έναντι της κοινής γνώμης, αφού από τη μία το παίζει «άμεμπτος» και εκφραστής της «κάθαρσης» και από την άλλη κάνει τα πάντα να δώσει τη διαχείριση των απορριμμάτων της Αττικής σε επιχειρηματικά-εργολαβικά συμφέροντα σε βάρος των πολιτών του Λεκανοπεδίου, με την «παρέα» του να χρησιμοποιεί οχήματα ιδιωτικής εταιρείας για τις μετακινήσεις της.
Προσπαθεί να τους καλύψει με κάθε τρόπο λέγοντας πώς τα οχήματα που χρησιμοποιούν οι υπάλληλοι του Ε.Δ.Σ.Ν.Α., όπως ο Ζ. Γ. του κλάδου Τ.Ε. Διοικητικού-Λογιστικού που είναι Προϊστάμενος του Τμήματος Λογιστηρίου και Ελέγχου, που εδρεύει και το αντικείμενο της εργασίας του είναι στην οδό Άντερσεν 8, έχουν παραχωρηθεί νομίμως. Γιατί δεν μας λέει ο κ. Σγουρός με ποια απόφαση και συμβατική υποχρέωση έχει παραχωρηθεί στον εν λόγω υπάλληλο του Ε.Δ.Σ.Ν.Α. το υπ’ αριθμ. ΙΡΕ-2714 όχημα μάρκας SUZUKI;
Αν κάποιος επιχειρεί να διασκεδάσει τις εντυπώσεις κύριε Πρόεδρε του Ε.Δ.Σ.Ν.Α. είστε εσείς και όχι η Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. Δυστυχώς για εσάς, έχετε έναν κακό προηγούμενο και αυτό δεν το ξεχνούν οι εργαζόμενοι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση και οι πολίτες της Αττικής.
Όπως καλύπτετε τώρα αυτούς που κάνουν χρήση οχημάτων ιδιωτικής εταιρείας, εκδίδοντας μάλιστα ανακοινώσεις με ψεύδη και λάσπη σε βάρος της Ομοσπονδίας, έτσι κάνατε και στην περίπτωση του «υπόδικου» υπαλλήλου του Ε.Δ.Σ.Ν.Α. για χάρη του οποίου παραπλανούσατε ακόμη και βουλευτές του Ελληνικού Κοινοβουλίου, ενώ γνωρίζατε πώς βρίσκεται αντιμέτωπος με το… μισό Ποινικό Κώδικα. Η αλήθεια και η «πολιτική απάτη» αποκαλύφθηκε και ο Βασιλιάς αποδείχθηκε… γυμνός.
Κύριε Γιάννη Σγουρέ αν κάποιος οφείλει να ζητήσει συγνώμη αυτός είστε εσείς και όχι η Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. Τα ψέματα έχουν κοντά ποδάρια και αργά ή γρήγορα θα φανεί και στη περίπτωση της χρήσης των οχημάτων ιδιωτικής εταιρείας από συνεργάτες σας ποιος ματαιοπονεί…
 
ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ Π.Ο.Ε.–Ο.Τ.Α.
 
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 09:34