search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 03:14
MENU CLOSE

Εποικοδομητικές οι συζητήσεις, λέει το ΔΝΤ

21.11.2013 16:55
ΔΝΤ: Η ύφεση στην Ελλάδα «έφαγε» αποταμιεύσεις και εκτόξευσε τα χρέη - Media

«Σημαντική πρόοδο» σημείωσαν οι συνομιλίες κυβέρνησης – τρόικας, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του ΔΝΤ Τζέρι Ράις. Όπως είπε, ήταν «παραγωγικές κι εποικοδομητικές» και θα συνεχιστούν για τα «εκκρεμούντα θέματα».

 
«Σημαντική πρόοδο» σημείωσαν οι συνομιλίες κυβέρνησης – τρόικας, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του ΔΝΤ Τζέρι Ράις. Όπως είπε, ήταν «παραγωγικές κι εποικοδομητικές» και θα συνεχιστούν για τα «εκκρεμούντα θέματα». Το κλιμάκιο της τρόικας θα επιστρέψει στην Ελλάδα στις αρχές Δεκεμβρίου, στο πλαίσιο της 5ης αξιολόγησης του ελληνικού προγράμματος.

Ο κ. Ράις έκανε λόγο για «μακρά διαπραγμάτευση» της τρόικας με τις ελληνικές αρχές, ενώ σημείωσε ότι «δεν πρέπει να προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι κρατά τόσο πολύ. Πρέπει να αντιμετωπισθούν μια σειρά από ζητήματα».

Όπως είπε, δεν υπάρχει πρόβλημα χρηματοδότησης για την Ελλάδα, καθώς «μπορεί να χρηματοδοτηθεί τους επομένους μήνες από τις υπάρχουσες πηγές ρευστότητας».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 03:13