search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 17:01
MENU CLOSE

O Αντωνάκης επισκέπτεται την Φράου Μέρκελ ως ικέτης, κι όχι ως ηγέτης

22.11.2013 08:38
O Αντωνάκης επισκέπτεται την Φράου Μέρκελ ως ικέτης, κι όχι ως ηγέτης - Media

Η Φράου Μέρκελ που συναντάται στο Βερολίνο σήμερα με τον Σαμαρά φρόντισε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους για να μην έχουμε αυταπάτες αδειάζοντας τον εκ των προτέρων,

Η Φράου Μέρκελ που συναντάται στο Βερολίνο σήμερα με τον Σαμαρά φρόντισε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους για να μην έχουμε αυταπάτες αδειάζοντας τον εκ των προτέρων, λέγοντας ότι η συνάντηση τους δεν θα είναι ουσιαστική αλλά ενημερωτικού χαρακτήρα!
 
Μάλιστα η γερμανική εφημερίδα Handelsblatt υποστηρίζει πως ο Έλληνας πρωθυπουργός θα συναντήσει μια εκνευρισμένη αλλά και ανυποχώρητη Μέρκελ!
 
Η Πρωθυπουργάρα μας όμως δεν ανεβαίνει έτσι «στεγνός» στο Βερολίνο, έχει στην τσέπη του ένα δυνατό επιχείρημα που όχι μόνο θα ταρακουνήσει αλλά θα επισύρει  και τον οίκτο της Άντζελας… Θα της πει δηλαδή με στόμφο ότι «κοιτά να δεις δεν  πρέπει να λάβω άλλα μέτρα γιατί θα πέσω και θα έρθει ο πολιτικός μου αντίπαλος στην εξουσία».
 
Μπροστά σε αυτό λοιπόν το φοβερό πολιτικό δίλημμα  που πρόκειται να της θέσει, η Μέρκελ, σύμφωνα με πληροφορίες, θα κατουρηθεί από το φόβο της και θα δώσει εντολή να σταματήσει κάθε συζήτηση για νέα μέτρα…  (Λέμε και καμιά μακακία για να περάσει η ώρα)!
 
Δυστυχώς η κυβέρνηση παίζει και πάλι τα τελευταία της χαρτιά, τα οποία μάλιστα βασίζονται σε μια μπλόφα!
 
Για τα νέα μέτρα είναι σίγουρο ότι οι δανειστές δεν κάνουν πίσω ούτε για ένα σέντσι… Με αποτέλεσμα η όλη αυτή πολιτική στάση που κράτησε η δικομματική- δηλαδή τέλος τα μέτρα –  να έχει  πάρει πλέον τη μορφή χιονοστιβάδας για την Κυβέρνηση ! Γεγονός, το οποίο έχουν καταλάβει καλά  τα στελέχη της Κυβέρνησης για αυτό συμπεριφέρονται σαν υστερικά νευρόσπαστα στα διάφορα πάνελ λέγοντας ο καθένας ότι τους κατέβει στο κεφάλι, την ώρα που  εμείς ψαχνόμαστε εάν από αύριο θα έχουμε  σπίτι, υγεία, παιδεία, αξιοπρέπεια…

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 17:01