search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 03:24
MENU CLOSE

Διάψευση Παναγιωτάκη για χορηγία 1,2 εκατ. ευρώ από ΟΠΑΠ

22.11.2013 08:49
Διάψευση Παναγιωτάκη για χορηγία 1,2 εκατ. ευρώ από ΟΠΑΠ  - Media

Με αφορμή φεϊγβολάν που μοιράστηκε έξω από την εκδήλωση παρουσίασης βιβλίου και αναφέρει και το Action24 αλλά και το Διονύση Παναγιωτάκη…

Με αφορμή φεϊγβολάν που μοιράστηκε έξω από την εκδήλωση παρουσίασης βιβλίου και αναφέρει και το Action24 αλλά και το Διονύση Παναγιωτάκη, ο Διονύσης Παναγιωτάκης διαψεύδει τα περί χορηγιών, με δήλωσή του.

Αναλυτικά η δήλωση:
 
"Δηλώνω:
 
Καμία χορηγία του ΟΠΑΠ δεν έγινε 1,2 εκατ. ευρώ και πήγε για να φτιάξω το Action24.
Μέσα στα πλαίσια της 25χρονης επαγγελματικής δραστηριότητας στο χώρο των οπτικοακουστικών προγραμμάτων, έχω το δικαίωμα να συνεργάζομαι με εταιρείες και πρόσωπα.
Οι συμβάσεις που έχουν αναφερθεί σε μερίδα του τύπου αλλά και στο διαδίκτυο δεν έχουν καμία σχέση με τα γραφόμενα.
Αναφέρονται σε αποκαλύψεις σαν να επρόκειτο για μυστικές συμβάσεις, τις οποίες είχε αποπειραθεί κάποιος να αποκρύψει, τη στιγμή που πρόκειται για καθόλα νόμιμες συμβάσεις, για τις οποίες έγινε διαπραγμάτευση από τον Αύγουστο 2011 και υπογράφηκε η σύμβαση στις 6 Φεβρουαρίου 2012.
Καθώς τηρήθηκαν οι απαιτούμενες διαδικασίες και αφού εγκρίθηκαν, από το διοικητικό συμβούλιο του ΟΠΑΠ, κατατέθηκαν στην αρμόδια οικονομική υπηρεσία και έχουν παράγει όλα τα έννομα αποτελέσματα που προβλέπονται σε αυτές.
Οι συμβάσεις αυτές είχαν σαφές περιεχόμενο και είναι αλητεία να παρουσιάζει κάποιος ότι έβαλα στην τσέπη 1,200.000 € για να κάνω τηλεοπτικό σταθμό.
Οι εταιρείες προσφέρανε ευρωπαϊκά πρωταθλήματα (Βελγίου, Ολλανδίας, Ελβετίας, Δανίας, Ρωσίας) και ευρωπαϊκά κύπελλα (Σκωτίας, Ολλανδίας, Ουκρανίας) στον ΟΠΑΠ για πλήρη εκμετάλλευση, TV, internet, mobile, για να μπορούν οι φίλαθλοι να ενημερώνονται από τα πρακτορεία και να παράγουν έσοδα μέσω του ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ, καθώς το 95% των εσόδων προέρχεται από τα ξένα πρωταθλήματα.
Η συνεργασία ήταν για δύο χρόνια και σαφώς δίνει value στις υπηρεσίες του ΟΠΑΠ και για αυτό τον σκοπό προτάθηκαν.
Τώρα το πόσο μπορούν να κοστολογηθούν 2.200 ζωντανές μεταδόσεις ποδοσφαιρικών αγώνων Ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων, είναι δικαίωμα του καθενός, που είναι άσχετος με το θέμα να εκτιμάει και να πιστεύει.
Δεν έχει όμως κανένας δικαίωμα να με στοχοποιεί, να με δυσφημίζει και να διαστρεβλώνει την αλήθεια για τον σχηματισμό εντυπώσεων και εξυπηρέτηση πολιτικών, κομματικών, επιχειρηματικών συμφερόντων ακόμη και για δικαιολογημένη διεκδίκηση οφειλόμενων αμοιβών.
Συμμερίζομαι την αγωνία επιβίωσης του κάθε απολυμένου εργαζόμενου, αλλά δε θα δεχτώ να γίνω δούρειος ίππος για την παρουσίαση των αιτημάτων τους.
Επιφυλάσσομαι για κάθε νόμιμη ενέργεια, προκειμένου να διαφυλάξω την ηθική μου ακεραιότητα.
 
Ευχαριστώ για τη φιλοξενία
 
Διονύσης Παναγιωτάκης
 
Υ.Γ.
 
Με την ευκαιρία διαψεύδω για άλλη μια φορά :
 
Η ΕΡΤ δεν έκλεισε και η κυβέρνηση δεν συνωμότησε για να κάνει ο Παναγιωτακης το Action24.
 
Κανένας επιχειρηματίας, και ειδικά εγώ, δεν μαζεύω «άχρηστους» πράσινους δημοσιογράφους σε αυτές τις δύσκολες εποχές που περνάει ο χώρος των ΜΜΕ αλλά και ο τόπος.
 
Το Action24 δε θα αναλάβει την τηλεοπτική παραγωγή για την προεδρία της Ευρωπαϊκής Κοινότητας. Δεν έγινε ποτέ η παραμικρή σκέψη ούτε για προεδρία ούτε για αντικατάσταση της ΕΡΤ από το Action24.
Αυτά τα σκέφτονται, τουλάχιστον, μόνο άρρωστα μυαλά."
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:15