search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 10:39
MENU CLOSE

Notis: «Βεβαίως και δεν είναι φασίστες η Χρυσή Αυγή» (Video)

22.11.2013 11:34
Ν. Σφακιανάκης:  «Φασισμός η Χρυσή Αυγή; Αγγελούδια είναι μπροστά σε αυτούς που κυβερνούν» - Media

«Βεβαίως και δεν είναι φασίστες η Χρυσή Αυγή. Και έχουν κλείσει μέσα, κάποιον ο οποίος είναι αρχηγός πολιτικού κόμματος».

 
«Βεβαίως και δεν είναι φασίστες η Χρυσή Αυγή. Και έχουν κλείσει μέσα, κάποιον ο οποίος είναι αρχηγός πολιτικού κόμματος».
 
Αυτό δήλωσε μεταξύ άλλων ο γνωστός τραγουδιστής Νότης Σφακιανάκης, εντασσόμενος κι επίσημα στη χορεία του «πνευματικού κόσμου» της χώρας που στηρίζει το νεοναζιστικό μόρφωμα.
 
Μάλιστα προχώρησε ένα βήμα παραπέρα, καλώντας και τον κόσμο να στηρίξει τη Χρυσή Αυγή:
 
«Επιβάλλεται να τη στηρίξετε τη Χρυσή Αυγή. Γιατί αυτή μέσα έχει αν μη τι άλλο και την αυγή. Οι άλλοι έχουν το σκότος», είπε ο τραγουδιστή της νύχτας.
 
Θέτοντας τον εαυτό του «υπεράνω όλων», χαρακτήρισε «κοπρόσκυλα» όσους «τολμούν» να σχολιάσουν το ναζιστικό χαιρετισμό που είχε κάνει πριν μήνες στην πίστα.
 
Δεν παρέλειψε να υπερασπιστεί και την φοροδιαφυγή συναδέλφων του, με το «επιχείρημα» ότι και οι πολιτικοί φοροδιαφεύγουν, και κατέληξε με τη… "βαθυστόχαστη" φράση «πες τους να πάνε να γ@μηθούνε».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 10:35