search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 23:07
MENU CLOSE

9 μοναδικά γλυπτά από μία κόλλα χαρτί!

22.11.2013 22:00
9 μοναδικά γλυπτά από μία κόλλα χαρτί! - Media

Ο Δανός καλλιτέχνης Peter Callesen  χρησιμοποιώντας μία σπάνια τεχνική, μεταμορφώνει φύλλα χαρτιού Α4 σε πραγματικά έργα τέχνης. Παρακάτω θα δείτε 9 από τις καλύτερες δημιουργίες του.

 
Ο Δανός καλλιτέχνης Peter Callesen  χρησιμοποιώντας μία σπάνια τεχνική, μεταμορφώνει φύλλα χαρτιού Α4 σε πραγματικά έργα τέχνης. Παρακάτω θα δείτε 9 από τις καλύτερες δημιουργίες του.
 
Όπως λέει ο ίδιος, «τα γλυπτά από χαρτί διερευνούν το πιθανό και τη μαγική μεταμόρφωση του φύλλου χαρτιού, σε φιγούρες που επεκτείνονται στον χώρο που τους περιβάλλει. Ο αρνητικός και απών δυσδιάστατος χώρος που απομένει από την περικοπή, επισημαίνει την αντίθεση με τον τρισδιάστατο ρεαλισμό που δημιουργεί η πραγματικότητα, παρότι οι φιγούρες παραμένουν κολλημένες στην προέλευσή τους χωρίς τη δυνατότητα απόδρασης. Υπό αυτή την έννοια υπάρχει επίσης μία τραγική όψη σε πολλές από τα έργα»
 

1
 


2
 

 
3


 
4

 
5
 

 
6
 

 
7
 

 
8


 
9

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 23:05