search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 13:39
MENU CLOSE

Ρόδος: Νεκρές δυο γυναίκες από την κακοκαιρία (Video)

23.11.2013 08:11
Ρόδος: Νεκρές δυο γυναίκες από την κακοκαιρία (Video) - Media

Δυο γυναίκες νεκρές, δυο αγνοούμενοι και απίστευτες σκηνές καταστροφής άφησε στο διάβα της η θεομηνία που χτύπησε την Ρόδο.

Δυο γυναίκες νεκρές, δυο αγνοούμενοι και απίστευτες σκηνές καταστροφής άφησε στο διάβα της η θεομηνία που χτύπησε την Ρόδο.
 
Το πρωί του Σαββάτου άνδρες της Πυροσβεστικής ανέσυραν νεκρή, από τη θαλάσσια περιοχή της Κρεμαστής, μία 27χρονη εκπαιδευτικό. Λίγες ώρες νωρίτερα είχε εντοπιστεί νεκρή, στην περιοχή της Ιαλυσού, μία 40χρονη γυναίκα.

Ένας αγνοούμενος αναζητείται από τις μονάδες διάσωσης στο νησί της Ρόδου. Πρόκειται για τον σύζυγο της 40χρονης γυναίκας που βρέθηκε πνιγμένη χθες αργά το βράδυ στην περιοχή των Μαριτσών-Παστίδας. Σήμερα το πρωί οι αστυνομικοί και οι πυροσβέστες βρήκαν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε το ζευγάρι, στην κοίτη του χειμάρρου και ήδη βρίσκονται σε εξέλιξη οι έρευνες για τον εντοπισμό του συζύγου.


 
Παράλληλα σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του 53χρονου καθηγητή Αγγλικών που αγνοείται από χθες το απόγευμα όταν το αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε παρασύρθηκε από τα νερά του χειμάρρου της Κρεμαστής. Στις έρευνες συμμετέχει ελικόπτερο της Πυροσβεστικής, άνδρες της ΕΜΑΚ και ομάδα δυτών.


 
Η ισχυρή βροχόπτωση έπληξε κυρίως το βόρειο τρίγωνο του νησιού και προκάλεσε αρκετά προβλήματα κυρίως στους δρόμους ενώ πλημμύρισαν αρκετά σπίτια και καταστήματα, κυρίως στην περιοχή Ιαλυσός.  Λόγω της κακοκαιρίας, υπήρξε διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος σε αρκετές περιοχές του νησιού.   

Αντιπεριφερειάρχης Ν. Αιγαίου: Βιβλική καταστροφή, μπορεί να υπάρχουν και άλλα θύματα

Για μια βιβλική καταστροφή, πρωτοφανής για τα χρονικά της Ρόδου, έκανε λόγο ο Αντιπεριφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου Φώτης Χατζηδιάκος, ο οποίος εξέφρασε, παράλληλα, το φόβο του για την ύπαρξη περισσότερων θυμάτων.

«Δεν μπορώ να αποκλείσω τίποτε σε αυτή την καταστροφή, η μια γυναίκα φυσιογνωμικά φαίνεται ξένη και κανείς δεν την αναζήτησε. Φοβάμαι ότι υπάρχει κι άλλος. Δεν μπορώ να είμαι αισιόδοξος για την τύχη του αγνοουμένου», δήλωσε στον ΣΚΑΪ.

Ο Αντιπεριφερειάρχης σημείωσε ακόμη ότι «Δεν έχουμε ξαναζήσει κάτι τέτοιο, πρόκειται για φαινόμενα τρομακτικά. Η στάθμη του νερού στη γέφυρα της Κρεμαστής ξεπέρασε τα τρία μέτρα σε ένα σημείο και κάλυψε τη γέφυρα σπάζοντας τα κάγκελα και παρασύροντας οχήματα», επισημαίνοντας ότι η περιοχή στο χείμαρρο της Κρεμαστής είναι ενταγμένη σε πρόγραμμα για δημιουργία αντιπλημμυρικών έργων, αλλά το έργο έχει κολλήσει σε απαλλοτριώσεις.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 13:38