search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 15:02
MENU CLOSE

Ντάισελμπλουμ: Η Ελλάδα να συνεργαστεί για την ολοκλήρωση της αξιολόγησης

23.11.2013 11:28
Ντάισελμπλουμ: Η Ελλάδα να συνεργαστεί για την ολοκλήρωση της αξιολόγησης - Media

Το ταχύτερο δυνατό πρέπει να ολοκληρωθεί η αξιολόγηση της τρόικας, δήλωσε ο πρόεδρος του Eurogroup, Γερουν Ντάισελμπλουμ, μετά το τέλος του Συμβουλίου των υπουργών Οικονομικών της ευρωζώνης. Για «εκκρεμή ζητήματα» έκανε λόγο ο Όλι Ρεν.

Το ταχύτερο δυνατό πρέπει να ολοκληρωθεί η αξιολόγηση της τρόικας, δήλωσε από τις Βρυξέλλες ο πρόεδρος του Eurogroup, Γερουν Ντάισελμπλουμ, μετά το τέλος του Συμβουλίου των υπουργών Οικονομικών της ευρωζώνης. Για «εκκρεμή ζητήματα» έκανε λόγο ο Όλι Ρεν.
 
«Το Eurogroup υπογράμμισε και πάλι την ανάγκη οι ελληνικές αρχές να συνεργαστούν, προκειμένου να ολοκληρωθεί η αξιολόγηση της τρόικας το συντομότερο δυνατό» ανέφερε ο πρόεδρος του Eurogroup Γερουν Ντάισελμπλουμ, προσθέτοντας ότι είναι σημαντικό η ελληνική κυβέρνηση να τηρήσει τις δεσμεύσεις, τις οποίες υπέγραψε στο τρέχον πρόγραμμα.
 
Ο Επίτροπος Οικονομίας Όλι Ρεν, από την δική του πλευρά, επανέλαβε ότι η Ελλάδα έχει κάνει πρόοδο, αλλά υπάρχουν κάποια «εκκρεμή ζητήματα», τα οποία θα πρέπει να λυθούν για να ολοκληρωθεί η αξιολόγηση της τρόικας. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 15:01