search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 17:38
MENU CLOSE

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού

23.11.2013 15:58
Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού
 - Media

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού εξέδωσε η ΕΜΥ για το Σάββατο, την Κυριακή και τη Δευτέρα. Μεγάλη πτώση της θερμοκρασίας θα σημειωθεί την Τρίτη.


Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού εξέδωσε η ΕΜΥ για το Σάββατο, την Κυριακή και τη Δευτέρα. Μεγάλη πτώση της θερμοκρασίας θα σημειωθεί την Τρίτη.

Αναλυτικά, από αργά το βράδυ του Σαββάτου τα έντονα καιρικά φαινόμενα που εκδηλώθηκαν σήμερα στο Ιόνιο, την Ήπειρο και τη Δυτική Στερεά, θα επεκταθούν και στην Πελοπόννησο.

Την Κυριακή η κακοκαιρία θα επεκταθεί στην Ανατολική Στερεά και την Εύβοια. Μετά το μεσημέρι τα φαινόμενα θα επεκταθούν στην Κεντρική και Ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη, καθώς και τα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου.

Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά την Ηπείρου, της Δυτικής Στερεάς, Ανατολικής και Κεντρικής Μακεδονίας.

Το μεσημέρι και το απόγευμα ισχυρές καταιγίδες αναμένεται να πλήξουν την Αττική, ωστόσο τη νύχτα τα φαινόμενα θα εξασθενίσουν.

Τη Δευτέρα η κακοκαιρία θα συνεχιστεί σε αρκετές περιοχές της χώρας, ενώ χιόνια θα πέσουν στα ορεινά της Ηπείρου, της Δυτικής Στερεάς και της Μακεδονίας. Από το βράδυ χιονοπτώσεις θα σημειωθούν ακόμα και σε ημιορεινές περιοχές.

Την Τρίτη θα σημειωθεί μεγάλη πτώση της θερμοκρασίας σε όλη τη χώρα, ενώ χιόνια θα πέσουν σχεδόν σε όλα τα ορεινά.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 17:35