search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 01:39
MENU CLOSE

Τσίπρας: «Να διεκδικήσουμε αυτό το ιστορικό, ηθικό αλλά και υλικό χρέος»

24.11.2013 19:04
Τσίπρας: «Να διεκδικήσουμε αυτό το ιστορικό, ηθικό αλλά και υλικό χρέος» - Media

Θέτοντας, για ακόμη μια φορά, το ζήτημα της διεκδίκησης του κατοχικού δανείου ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας στην ομιλία του για την 71η επέτειο από την ανατίναξη της γέφυρας του Γοργοποτάμου επανέλαβε πως «μας έχει κηρυχθεί οικονομικός πόλεμος, η χώρα ζει μία μεγάλη ανθρωπιστική κρίση».

Θέτοντας, για ακόμη μια φορά, το ζήτημα της διεκδίκησης του κατοχικού δανείου και κάνοντας λόγο για ιστορικό χρέος, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας στην ομιλία του για την 71η επέτειο από την ανατίναξη της γέφυρας του Γοργοποτάμου επανέλαβε πως «μας έχει κηρυχθεί οικονομικός πόλεμος, η χώρα ζει μία μεγάλη ανθρωπιστική κρίση».
 
Ο Αλέξης Τσίπρας κατά την διάρκεια της ομιλίας του σημείωσε ότι «δικό μας χρέος, μένοντας πιστοί στο μήνυμα του Γοργοποτάμου, είναι να υπερβούμε τις διαχωριστικές γραμμές. Να οικοδομήσουμε μια νέα ενότητα και να βγάλουμε τον τόπο από αυτή την κρίση αυτή και την καταστροφή. “Να σπάσουμε τις άτιμες αλυσίδες”, όπως λέει και το θρυλικό αντάρτικο άσμα».
 
Κλείνοντας ο Αλέξης Τσίπρας το σύντομο χαιρετισμό του έδωσε την υπόσχεση «επιτέλους, να διεκδικήσουμε αυτό το ιστορικό, ηθικό αλλά και υλικό χρέος» σημειώνοντας ότι «δεν φτάνει απλά να τιμούμε. Πρέπει να χτίσουμε από την αρχή τον τόπο μας. Με αξιοπρέπεια και αντίσταση πρέπει να τα κερδίσουμε όλα».    
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 01:35