search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:37
MENU CLOSE

Εισαγγελέας για τους θανάτους στη Ρόδο

25.11.2013 12:22
Εισαγγελέας για τους θανάτους στη Ρόδο - Media

Κατεπείγουσα προκαταρκτική εξέταση διέταξε ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Ρόδου Κ. Μπούτσικος, αναφορικά με τα αίτια του χαμού των τριών ανθρώπων που ακολούθησαν την νεροποντή της Παρασκευής αλλά και για τις ζημιές που προκλήθηκαν. 

 
Κατεπείγουσα προκαταρκτική εξέταση διέταξε ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Ρόδου Κ. Μπούτσικος, αναφορικά με τα αίτια του χαμού των τριών ανθρώπων που ακολούθησαν την νεροποντή της Παρασκευής αλλά και για τις ζημιές που προκλήθηκαν. 
 
Στο μεταξύ, συνεχίζονται από τα ξημερώματα της Δευτέρας οι έρευνες των σωστικών συνεργείων για τον εντοπισμό του 50χρονου καθηγητή Αγγλικών που παρασύρθηκε την Παρασκευή από ορμητικό χείμαρρο στην Κρεμαστή της Ρόδου. 
 
Ο 50χρονος επέβαινε σε όχημα, που παρασύρθηκε από τα νερά χειμάρρου, μαζί με δύο συναδέλφους του. Η 27χρονη εκπαιδευτικός που ήταν μαζί του εντοπίστηκε νεκρή το Σάββατο στην κοίτη του ποταμού στην Κρεμαστή, ενώ ο τρίτος εκπαιδευτικός που βρισκόταν στο αυτοκίνητο κατάφερε να σωθεί.
 
Στις έρευνες συμμετέχουν άνδρες της Πυροσβεστικής, της Αστυνομίας, εθελοντές, ένα ναυαγοσωστικό σκάφος του Λιμενικού, ένα ελικόπτερο Super Puma με δέκα άνδρες της ΕΜΑΚ αλλά και καταδρομείς. Σύμφωνα με την πρόβλεψη καιρού και νέα έντονα καιρικά φαινόμενα θα πλήξουν τη Ρόδο από σήμερα, Δευτέρα.
 
Θυμίζουμε ότι νεκρός εντοπίστηκε την Κυριακή ο δεύτερος αγνοούμενος. Πρόκειται για τον 67χρονο, σύζυγο της 54χρονης γυναίκας που εντοπίστηκε νεκρή το βράδυ της Παρασκευής στην περιοχή μεταξύ Παστίδας και Κρεμαστής.
 
Σύμφωνα με τον μέχρι στιγμής απολογισμό, 30 σπίτια έχουν καταστραφεί ολοσχερώς, περισσότερα από 300 σπίτια και 100 επιχειρήσεις μόνο στην κοινότητα Ιαλυσού υπέστησαν ανυπολόγιστες ζημιές ενώ περίπου 150 αυτοκίνητα καταστράφηκαν.
 
Όπως αποφασίστηκε για σήμερα Δευτέρα δεν θα λειτουργήσουν το 1ο και 2ο Νηπιαγωγείο Ιαλυσού καθώς και το 2ο Δημοτικό Σχολείο.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:15