search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 07:56
MENU CLOSE

Ποινική δίωξη κατά Πέτρου Κωστόπουλου

26.11.2013 13:20
Ποινική δίωξη κατά Πέτρου Κωστόπουλου - Media

Ποινική δίωξη για μη καταβολή χρεών στο Δημόσιο και μη καταβολή εισφορών προς το ΙΚΑ άσκησε ο αρμόδιος εισαγγελέας σε βάρος του πρώην εκδότη Πέτρου Κωστόπουλου.

 
Ποινική δίωξη σε βαθμό πλημμελήματος για μη καταβολή χρεών στο Δημόσιο και μη καταβολή εισφορών προς το ΙΚΑ άσκησε ο αρμόδιος εισαγγελέας σε βάρος του πρώην εκδότη Πέτρου Κωστόπουλου.
 
Ο Πέτρος Κωστόπουλος αναμένεται να πάρει προθεσμία, για να απολογηθεί.
 
Σύμφωνα με πληροφορίες από την πλευρά του παρουσιαστή, το συγκεκριμένο χρέος αφορά:
– 200.000 ευρώ είναι από τα μισθώματα της εταιρίας ΙΜΑΚΟ που δεν έχουν καταβληθεί στον ιδιοκτήτη του κτιρίου που στεγαζόταν. Τα χρήματα αυτά ο ιδιοκτήτης τα έχει εκχωρήσει στο δημόσιο.
– 150.000 ευρώ προέρχονται από εισφορές προς το ΙΚΑ.
 
Οι εισφορές αυτές προέρχονται, σύμφωνα με την πλευρά του παρουσιαστή, από την περίοδο που οι εργαζόμενοι, λόγω μη καταβολής προφανώς των χρημάτων τους, είχαν προχωρήσει σε επίσχεση εργασίας και ο εκδότης είχε ήδη προχωρήσει στη δικαστική διαδικασία για να κηρύξει πτώχευση η ΙΜΑΚΟ.
 
Νωρίτερα σήμερα ο Πέτρος Κωστόπουλος είχε παρουσιαστεί αυτοβούλως στην Αστυνομία και για τον λόγο αυτό δεν εμφανίστηκε το πρωί στο πλατό του Mega. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 07:56