search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 08:43
MENU CLOSE

«Λουκέτο» τα βράδια στο Πεδίον του Άρεως

27.11.2013 07:13
Εισαγγελική παρέμβαση για το Πεδίον του Άρεως - «Τσουβαλιάζουν» ναρκωτικά και πολιτικές εκδηλώσεις αντιεξουσιαστών - Media

Κλειστό θα παραμένει από το βράδυ της Τετάρτης και καθ' όλη τη διάρκεια της νύχτας το Πεδίον του Άρεως, ύστερα από απόφαση που έλαβε το Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής.

Κλειστό θα παραμένει από το βράδυ της Τετάρτης και καθ' όλη τη διάρκεια της νύχτας το Πεδίον του Άρεως, ύστερα από απόφαση που έλαβε το Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής.
 
Η είσοδος στο Πεδίον του Άρεως θα επιτρέπεται μόνον από τις υπάρχουσες εισόδους και από τις 06.00 το πρωί έως τις 23.00 το βράδυ. Τις υπόλοιπες ώρες το πάρκο θα παραμένει κλειστό για το κοινό.
 
Σε δηλώσεις του ο περιφερειάρχης Αττικής, Γιάννης Σγουρός τόνισε ότι η απόφαση για την προληπτική περίφραξη του πάρκου και το κλείσιμό του τις νυχτερινές ώρες πάρθηκε για να αποφευχθούν τα έντονα φαινόμενα παραβατικότητας που είχαν σημειώσει αλματώδη αύξηση το τελευταίο διάστημα.
 
Επίσης ο περιφερειάρχης ανακοίνωσε ότι έχει αυξηθεί το προσωπικό του πάρκου, ενώ βρίσκεται σε εξέλιξη διαγωνισμός ώστε να λειτουργήσει τις γιορτές χριστουγεννιάτικο χωριό στο Πεδίον του Άρεως.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 08:38