search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 19:28
MENU CLOSE

Απειλές Άδωνι προς τους γιατρούς του ΕΟΠΥΥ

28.11.2013 08:05
Απειλές Άδωνι προς τους γιατρούς του ΕΟΠΥΥ - Media

«Έχω plan B που δεν θα αρέσει στους γιατρούς» δήλωσε ο υπ. Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης, απευθυνόμενος στους γιατρούς του ΕΟΠΥΥ που απεργούν ως τις 9 Δεκεμβρίου, χωρίς να διευκρινίσει τι ακριβώς εννοεί.

 
«Έχω plan B που δεν θα αρέσει στους γιατρούς» δήλωσε από τον ΣΚΑΙ ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης, απευθυνόμενος στους γιατρούς του ΕΟΠΥΥ που απεργούν ως τις 9 Δεκεμβρίου, χωρίς να διευκρινίσει τι ακριβώς εννοεί.
 
«Δεν είμαι διατεθειμένος να κρατήσω στο Δημόσιο ανθρώπους που δεν τους χρειάζομαι […] γιατί μετά θα πρέπει να κόψω συντάξεις και αυτό το θεωρώ ανήθικο», ισχυρίστηκε ο υπ. ο υπ. Υγείας.
  
Αναφερόμενος στην ψηφοφορία για την τροπολογία που αποσκοπεί στη μείωση των τιμών των φαρμάκων στην αγορά, ο Άδωνις κατηγόρησε το ΣΥΡΙΖΑ πως με τα ναι που ήθελε να πει σε τέσσερα από τα άρθρα ήθελε απλώς να «διασκεδάσει τις εντυπώσεις και να φανεί ότι δεν είναι αρνητικός σε όλα»

Τελεσίγραφο από τον υφυπουργό στους γιατρούς:
 
Τελεσίγραφο προς τους ιατρούς του ΕΟΠΥΥ, οι οποίοι παράλληλα έχουν συνάψει συμβάσεις με τον οργανισμό για τα ιδιωτικά τους ιατρεία, πως αν συνεχίσουν την απεργία θα διακοπούν οι συμβάσεις τους έστειλε ο υφυπουργός Υγείας, κ. Αντώνης Μπέζας.
 
Ο υφυπουργός εξήγησε ότι δεν μπορεί αυτοί οι γιατροί το πρωί να απεργούν, το απόγευμα όμως να εργάζονται στα συμβεβλημένα με τον ΕΟΠΥΥ ιδιωτικά τους ιατρεία και να πληρώνονται από τον οργανισμό.
 
Σημειώνεται ότι υπάρχουν περίπου 1.000 σχετικές συμβάσεις, ενώ ο κ. Μπέζας εξήγησε ότι η «απειλή» δεν αφορά στην εργασία των συγκεκριμένων γιατρών με τον ΕΟΠΥΥ, αλλά στη διακοπή της συνεργασίας των ιδιωτικών τους ιατρείων με τον Οργανισμό.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 19:28