search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 03:27
MENU CLOSE

Μέτρα κατά των απεργών σχεδιάζει ο Γεωργιάδης

29.11.2013 07:35
Γεωργιάδης: Η αποστολή του e-mail είναι ένα βήμα μπρος (Video) - Media

Με νέα μέτρα κατά των γιατρών του ΕΟΠΥΥ προειδοποίησε ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης, αναφέροντας ότι επεξεργάζονται «ειδικό σχέδιο σε περίπτωση που επιμείνουν σε απεργίες».

 
Με νέα μέτρα κατά των γιατρών του ΕΟΠΥΥ προειδοποίησε ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης, αναφέροντας ότι επεξεργάζονται «ειδικό σχέδιο σε περίπτωση που επιμείνουν σε απεργίες».
 
Μιλώντας στον ΣΚΑΙ ανέφερε συγκεκριμένα ότι «αν συνεχίσουν οι γιατροί το ΕΟΠΥΥ θα πάρουμε κι αλλά μέτρα για να μην στερηθούν οι πολίτες το συνταγματικό κατοχυρωμένο δικαιώματα τους στην πρωτοβάθμια περίθαλψη».

Παράλληλα ο κ. Γεωργιάδης ανέφερε ότι οι γιατροί του ΕΟΠΥ «ζήτησαν να δεσμευτούμε ότι δεν θα κάνουμε καμία απόλυση, κινητικότητα καμία διαθεσιμότητα. Πώς είναι δυνατόν μια συντεχνία να αξιώνει κάτι τέτοιο συγκριτικά με τους υπόλοιπους υπαλλήλους του ελληνικού δημοσίου; Έχουμε δυο κατηγορίες πολιτών αυτούς που τους γεννήσανε απλές μάνες και τους γιατρούς του ΕΟΠΥΥ».
 
«Η κυβέρνηση δεν εκβιάζεται και το εννοώ. Δεν μπορεί ο γιατρός να απεργεί το πρωί και το βράδυ να έχει ιατρείο και να πληρώνεται από τον ΕΟΠΥΥ, διακόπτουμε τις συμβάσεις, και τα ραντεβού θα τα μοιράσουμε στους άλλους συμβεβλημένους γιατρούς», κατέληξε ο κ. Γεωργιάδης.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 03:10