search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 17:24
MENU CLOSE

Ο Γκιουλέκας είναι χολωμένος

29.11.2013 16:52

Χολωμένο με το κόμμα του, εμφανίζουν τελευταία οι πληροφορίες τον Κώστα Γκιουλέκα.

Χολωμένο με το κόμμα του, εμφανίζουν τελευταία οι πληροφορίες τον Κώστα Γκιουλέκα ο οποίος φέρεται να εξομολογείται σε ιδιωτικές συζητήσεις ότι η επίμονη αφλογιστία της ΝΔ να δώσει επίσημα το δαχτυλίδι της υποψηφιότητας για τον Δήμο της Θεσσαλονίκης, ενισχύουν τις προϋποθέσεις να ξαναγίνει αφεντικό της πόλης ο Γιάννης Μπουτάρης.

Απ΄ την άλλη ο υφυπουργός Παιδείας, τα΄ χει και με κάποιους άσπονδους φίλους του στο κόμμα που αφήνουν να διαρρεύσει ότι απείλησε πως δεν θα ξαναπατήσει το πόδι του στο δημοτικό συμβούλιο όσο τα «κεντρικά» δεν ξεκαθαρίζουν τη στάση τους.

Είναι ενδεικτική η αναφορά συνεργατών του ότι ο Γκιουλέκας τόσο ως βουλευτής, αλλά όσο και ως υφυπουργός δεν έπαψε ποτέ να αγωνίζεται για την ιδιαίτερη πατρίδα του ενώ σχολιάζουν με σημασία ότι όταν αυτός έδινε τη μάχη της Θεσσαλονίκης κάποιοι αναλώνονταν σε πρόβες νυφικού… 

Γ.Χ.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 17:23