search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 17:43
MENU CLOSE

ΣΥΡΙΖΑ: «Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί»

01.12.2013 18:34
ΣΥΡΙΖΑ: Απέλπιδα προσπάθεια αποφυγής της εκλογικής συντριβής - Media

Νέα κόντρα, περί αποστασίας αυτή την φορά, ξέσπασε μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ. «Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί» αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ  προς τον Σίμο Κεδίκογλου, ο οποίος δήλωσε ότι «η αξιωματική αντιπολίτευση κατάντησε να έχει την αποστασία σαν το κορυφαίο σύνθημα και τη μοναδική επιδίωξή της».

Νέα κόντρα, περί αποστασίας αυτή την φορά, ξέσπασε μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ. «Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί» αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ  προς τον Σίμο Κεδίκογλου, ο οποίος δήλωσε ότι «η αξιωματική αντιπολίτευση κατάντησε να έχει την αποστασία σαν το κορυφαίο σύνθημα και τη μοναδική επιδίωξή της».
 
Στην ανακοίνωση του ο ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει χαρακτηριστικά ότι «μάλλον του ξέφυγε του κ. Κεδίκογλου η αναφορά στον όρο αποστασία και θα έκανε τον πρωθυπουργό να ξεροκαταπίνει, όταν όλοι θυμόμαστε την αποστασία Σαμαρά από την κυβέρνηση Κ. Μητσοτάκη, αλλά και την πρόσφατη δήλωση του πρωθυπουργού πως αν κάποιος κυβερνητικός βουλευτής καταψηφίσει τον νόμο για τα ακίνητα και την απελευθέρωση των πλειστηριασμών πρώτης κατοικίας, η αποχώρησή του θα αντικατασταθεί από κάποιον άλλο που θα προστρέξει». Και καταλήγει το σχόλιο του ΣΥΡΙΖΑ σημειώνοντας «Τελικά, είναι σοφός ο λαός που λέει πως “δεν πρέπει να μιλάς για σχοινί στο σπίτι του κρεμασμένου”».
 
Είχε προηγηθεί η δήλωση του κυβερνητικού εκπροσώπου Σίμου Κεδίκογλου, ο οποίος σχολιάζοντας την συνέντευξη του εκπροσώπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Πάνου Σκουρλέτη στην εφημερίδα «Real News» ανέφερε ότι «το έχει καταλάβει πια κάθε Έλληνας πολίτης: η αξιωματική αντιπολίτευση κατάντησε να έχει την αποστασία σαν το κορυφαίο σύνθημα και τη μοναδική επιδίωξή της! Ντροπή…».
 
Ο Πάνος Σκουρλέτης ερωτηθείς από την «Real News» αν «οι πόρτες του ΣΥΡΙΖΑ είναι ανοιχτές για τα στελέχη εκείνα που θα πάρουν την ευθύνη να ρίξουν την κυβέρνηση» απάντησε ότι: «Όσοι ρίξουν την κυβέρνηση θα έχουν συμβάλει στο να μπει ένα τέλος στην πιο αντικοινωνική και καταστροφική πολιτική που γνώρισε ο τόπος τις τελευταίες δεκαετίες. Θα έχουν αντιστοιχηθεί με την πλατιά απαίτηση του λαού μας να απαλλαγεί από την κυβέρνησή της κοινωνικής διάλυσης και της συρρίκνωσης της δημοκρατίας. Μια τέτοια πολιτική πράξη θα γονιμοποιήσει πολιτικές διεργασίες. Οι πόρτες σε μας είναι ανοιχτές σε όσους συμφωνούν με τις προτάσεις μας και είναι φερέγγυοι απέναντι στο λαό πως μπορούν να τις υπηρετήσουν με ειλικρίνεια και ανιδιοτέλεια. Πάντως κάδος ανακύκλωσης δεν σκοπεύουμε να γίνουμε..».  
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 17:42