search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 01:58
MENU CLOSE

Στη «μέγγενη» Καραμανλή και Βενιζέλου ο Στουρνάρας

02.12.2013 07:18
Στη «μέγγενη» Καραμανλή και Βενιζέλου ο Στουρνάρας - Media

Μπλόκο στις πολιτικές φιλοδοξίες του Γιάννη Στουρνάρα βάζει ο πρώην Πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής, αφού δεν είναι πρόθυμος να συμπεριληφθεί στο ψηφοδέλτιο της Επικρατείας στις επόμενες εκλογές…

Μπλόκο στις πολιτικές φιλοδοξίες του Γιάννη Στουρνάρα βάζει ο πρώην Πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής, αφού, σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιεύτηκαν στον κυριακάτικο τύπο (Βήμα), δεν είναι πρόθυμος να συμπεριληφθεί στο ψηφοδέλτιο της Επικρατείας στις επόμενες εκλογές, αν στην λίστα θα βρίσκεται και ο νυν υπουργός Οικονομικών.
 
Η προειδοποίηση του πρώην πρωθυπουργού προς τον Αντώνη Σαμαρά γίνεται σε μια στιγμή που ο Γιάννης Στουρνάρας με δημόσιες δηλώσεις του επιρρίπτει ευθύνες στην κυβέρνηση Καραμανλή, για τη μη λήψη μέτρων για την αντιμετώπιση της επερχόμενης οικονομικής κρίσης.
 
Το μήνυμα του Καραμανλή έρχεται σε μια περίοδο που εντείνονται οι διεργασίες εντός της κοινοβουλευτικής ομάδας της ΝΔ, αφού καραμανλικοί βουλευτές κρατούν αποστάσεις από τις επιλογές του Γιάννη Στουρνάρα και της τρόικας, σε ότι αφορά στο νόμο για την φορολογία στα ακίνητα και στους πλειστηριασμούς.
 
Όμως δεν είναι μόνο η καραμανλική ομάδα που βάζει φραγμό στα σχέδια του Α. Σαμαρά να τοποθετήσει τον Γιάννη Στουρνάρα στην δεύτερη θέση του ψηφοδελτίου Επικρατείας, αφού και στον χώρο του ΠΑΣΟΚ δεν βλέπουν με καλό μάτι τις φιλοδοξίες του υπουργού Οικονομικών.
 
Σύμφωνα με πληροφορίες, βουλευτές του ΠΑΣΟΚ ζητούν από τον Ευ. Βενιζέλο να βάλει «φρένο» στην πρόθεση του Σαμαρά να αξιοποιήσει πολιτικά τον Γ. Στουρνάρα, θεωρώντας ότι κάτι τέτοιο, αφ ενός δίνει λάθος σήμα στην προσπάθειά του να προσελκύσει σημιτικά στελέχη που δεν είναι ενταγμένα αυτή την περίοδο στο ΠΑΣΟΚ και αφ´ ετέρου ο Γιάννης Στουρνάρας δημοσίως και στο παρασκήνιο κατηγορεί τον Βενιζέλο και τους βουλευτές του ότι τον υπονομεύουν.
 
Στη «μέγγενη» λοιπόν του Καραμανλή και του Βενιζέλου ο Γιάννης Στουρνάρας… Ε, δεν είναι και λίγο το ζόρι…!

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 01:43