search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 09:40
MENU CLOSE

Όνομα και πράγμα… (Video)

02.12.2013 14:53
Όνομα και πράγμα… (Video) - Media

Η κυρία Μπεθ Ντέϊβις, από την κοσμοπολίτικη Τάλσα της Οκλαχόμα, ξύπνησε νωρίς το πρωί και πήγε να κάνει κάποια ψώνια.

Η κυρία Μπεθ Ντέϊβις, από την κοσμοπολίτικη Τάλσα της Οκλαχόμα, ξύπνησε νωρίς το πρωί και πήγε σε αλυσίδα πολυκαταστήματος για να κάνει κάποια ψώνια. Η επίδραση της «Μαύρης Παρασκευής» παραμένει στις τιμές των προϊόντων στις ΗΠΑ και είναι ευκαιρία να βρεις πολλά ωραία πράγματα σε εξαιρετικές προσφορές.

Κάποια στιγμή θέλησε να επισκεφτεί τις τουαλέτες για την ανάγκη της και τότε έπαθε σοκ. Άνοιξε την πόρτα και είδε έναν άνδρα να στέκεται μπροστά στον καθρέφτη, το παντελόνι του να είναι κατεβασμένο στους αστραγάλους και να αυνανίζεται.

Μετά το ξάφνιασμα η Ντέϊβις έβαλε τις φωνές καλώντας σε βοήθεια αλλά ο τύπος πρόλαβε και μάζεψε τα παντελόνια του για να φύγει. Έξυπνη ούσα η μαντάμ, προφανώς βλέπει και μπόλικα σίριαλ σχετικά, τον ακολούθησε σε όλο το κατάστημα, τραβώντας τον σε βίντεο με το κινητό της και φωνάζοντας στους υπεύθυνους να μην τον αφήσουν να ξεφύγει.

Ο άνδρας, ο 37χρονος Μπράϊαν Χούσλοου, το μόνο που είχε να της πει προς υπεράσπισή του ήταν «έκανα λάθος στις τουαλέτες» -σα να λέμε ότι αν δεν ήταν λάθος το μέρος, είναι πολύ φυσιολογικό αυτό που έκανε.

Ο Χούσλοου μπήκε στο αυτοκίνητο και έφυγε αλλά κάποιος πρόλαβε και σημείωσε την πινακίδα του με αποτέλεσμα δύο ώρες αργότερα να συλληφθεί.

Αντιμετωπίζει κατηγορίες για προσβολή της δημόσια αιδούς αλλά το πιο ωραίο το είπε η Ντέϊβις: «Μα ποιος πάει στις 8.30 το πρωί σε πολυκατάστημα για να αυνανιστεί;»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 09:35